Evenimentul Zilei > Justitie > Noi DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Antenele, EXECUTATE prin mandat de terorism
Noi DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Antenele, EXECUTATE prin mandat de terorism

Noi DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Antenele, EXECUTATE prin mandat de terorism

După dezvăluirile din ultimele zile despre oameni politici, magistrați și oameni de afaceri care au fost interceptați și filați în baza unor mandate emise pe false acuzații de terorism, Lumea Justiției dezvăluie un nou caz de acest fel, în urma căruia se încerca închiderea postului de televiziune Antena 3.

Luju.ro scrie despre încercarea “Binomului SRI-DNA” de a desființa Antena 3 printr-un dosar fabricat de santaj, la adresa lui Ioan Bendei, administratorului RCS RDS, companie de unde fostul soț al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi a încasat bani și unde director de marketing este actualul iubit a lui Kovesi, Florin Nemeș.

Aceeași sursă precizează că dosarul impotriva Antena 3, în care postul de televiziune a fost achitat definitiv de ICCJ, a fost instrumentat tot pe baza unui mandat de siguranță națională, mandat emis de aceeași instituție la data de 7 martie 2013. Mandatul a fost emis, deci, înainte ca Ioan Bendei să depună plângere penală, acuzând că ar fi fost șantajat.

Plângerea lui Bendei a fost formulată de-abia la data de 19 aprilie 2013, scrie Luju.ro.

Ulterior, înregistrarile difuzate de Antena 3, au demonstrat că nu era vorba de niciun santaj, Ioan Bendei fiind mână în mână cu procurorii DNA. Mai mult de atât, Bendei era instruit de aceștia ce să zica și cum să se comporte ca un agent provocator, mai scrie Lumea Justitiei.