Alexandru Cumpănaşu face noi dezvăluiri incendiare despre nepoata lui, Alexandra Măceșanu, acesta susținând că fata ar trăi și ar putea fi în Italia. Unchiul Alexandrei afirmă că are date despre traficul de tinere și despre modul în care acestea sunt ascunse în Italia, potrivit romaniatv.net.

El a exemplificat cazul unei fete duse din România în Italia, la doar două zile după dispariția Alexandrei, acesta afirmând că Alexandra și Luiza ar fi fost transportate în Bolzano, Italia.

„Pe 27 iulie, un apropiat al unei călăuze specializate în transportul victimelor rețelelor de prostituție din Italia a asistat la un transfer al unei tinere dintr-un autoturism care o aducea din România, Alexandra. Într-o dubă utilitară care urmă să o transporte la o destinație din sudul peninsulei, unde urmă să fie ascunsă de eventualele controale ale poliției și a carabinierilor”, a spus Cumpănașu.

„GT este barman și lucrează într-un local frecventat de indivizi dubioși, unii dintre ei proxeneți care își plasează fetele în zonele de atracție turistică. Cel mai important element al dezvăluirilor aflate de investigatori din echipa mea este că pe harta de tranzit a rețelelor de trafic de persoane din Italia apare o localitate despre care niciun trust de presă din România nu a aflat adevărul despre Alexandra, trebuie să-l aflăm noi”, a adăugat unchiul Alexandrei.

Cel mai important moment al dezvăluirilor aflate de investigatorii din echipa mea este că pe harta de tranzit a rețelelor de trafic de persoane din Italia apare o localitate – BOLZANO, oraș în care a avut loc transferul victimei. Asta e localitatea unde a fost dusă Alexandra”, susţine Alexandru Cumpănaşu.

Cazul Caracal. Capcana procurorilor. Au luat ADN pentru FBI în cazul Luizei!

Breaking News în Cazul Caracal! Mama Luizei Melencu, decizie explozivă