Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRE. Nutriționistul lui Lionel Messi a vorbit despre regimul alimentar al superstarului argentinian
DEZVĂLUIRE. Nutriționistul lui Lionel Messi a vorbit despre regimul alimentar al superstarului argentinian

DEZVĂLUIRE. Nutriționistul lui Lionel Messi a vorbit despre regimul alimentar al superstarului argentinian

Giuliano Poser, nutriționistul lui Lionel Messi, a explicat că atacantul echipei FC Barcelona a jucat formidabil în acest sezon și pentru că are făcut o schimbare esențială în alimentație.

Giuliano Poser, nutriționistul care se ocupă în cele mai mici detalii de alimentația superstarului Lionel Messi, a afirmat că atacantul argentinian a făcut o schimbare importantă și a renunțat la mâncarea procesată. Poser a declarat că schimbarea meniului l-a ajutat pe Messi să dea un randament superior pe teren.

„Leo Messi a eliminat mâncarea procesată și a înlocuit-o cu alimente bogate în vitamine, precum cerelale, verdețurile, peștele și uleiul de măsline. El a câștigat totul și vrea să continue să exceleze în următorii ani și a înțeles că trebuie să schimbe ceva. Este o persoană inteligentă. Schimbările pe care le-am făcut l-au ajutat să se antreneze mai intens. Demichelis i-a recomendat să mă viziteze. După Campionatul Mondial, Messi a avut intuția și umilința de a încerca să facă ceva diferit în viața sa profesională”, a spus nutriționistul. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: