Evenimentul Zilei > Actualitate > Detaliu-cheie în cazul femeii incendiate pe câmp. Asta ar putea rezolva misterul. FOTO
Detaliu-cheie în cazul femeii incendiate pe câmp. Asta ar putea rezolva misterul. FOTO

Detaliu-cheie în cazul femeii incendiate pe câmp. Asta ar putea rezolva misterul. FOTO

Polția revine cu noi detalii importante referitor la cazul femeii arse într-o valiză, într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu.

Anchetatorii au realizat un portret-robot al femeii ucise apoi incendiate într-o valiză, într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu.

Poliția face un apel la populație

Cine recunoaște persoana din imagine sau din descrierea făcută de oamenii legii este rugat să apeleze numărul 112.

Tânăra ar fi avut 20-30 de ani, înălțimea de 1,60 – 1,65, greutatea 50-55 de kilograme. Potrivit datelor oferite de anchetatori, femeia ar fi avut părul șaten, drept, de lungime medie. Persoanele care o recunosc pe tânără sunt rugate să apeleze la cea mai apropiată secție de poliție sau la numărul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI Detalii noi despre crima de la Giurgiu. Ce a pățit femeia din valiză înainte să fie ucisă

CITEȘTE ȘI Cadavrul incendiat din valiză. Ipoteză șocantă a autorităților. Cum a murit tânăra

Valiza în care a fost pus cadavrul femeii avea culoarea mov.

Potrivit rezultatelor autopsiei, înainte de a muri, femeia a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

Descoperire macabră pe câmp

Un cadavru a fost descoperit, vineri seară, la marginea unui drum, pe un câmp între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, din județul Giurgiu. Un şofer de TIR a văzut flăcările de pe marginea şoselei și, crezând că este un incendiu de vegetație a oprit și a coborât să-l stingă. În momentul în care flăcările s-au mai domolit, el a observat că este vorba de un cadavru și, astfel, a sunat la 112, anunțând poliția.

„Ieşind din localitatea Valea Plopilor, era un cadavru aici într-o valiză care ardea. Am oprit la faţa locului. Şoferul de TIR a dat maşina înapoi şi văzând că este un cadavru, a sunat la 112. În acelaşi timp a trecut un şofer care lucrează pe Ambulanţă cu un poliţist în maşină, au văzut cazul, au luat extinctorul şi au stins cadavrul”, a spus primarul din Ghimpaţi conform sursei citate.

După stingerea incendiului, anchetatorii au constatat că trupul femeii din geamantan era carbonizat în proporție de 90%.