Evenimentul Zilei > Actualitate > Cadavrul incendiat din valiză. Ipoteză șocantă a autorităților. Cum a murit tânăra
Cadavrul incendiat din valiză. Ipoteză șocantă a autorităților. Cum a murit tânăra

Cadavrul incendiat din valiză. Ipoteză șocantă a autorităților. Cum a murit tânăra

Autoritățile au lansat o ipoteză șocantă în cazul tinerei care a fost incediată într-o valiză pe marginea unui drum din Giurgiu.

Tânăra al cărei cadavru a fost incendiat într-o valiză, pe marginea drumului, vineri seara, în Giurgiu, ar fi fost omorâtă în bătaie. Ipoteza a fost avansată în urma autopsiei, după cum susțin surse din cadrul anchetei citate de Antena3. Potrivit rezultatelor autopsiei, femeia, a cărei vârstă a fost estimată între 15 și 25 de ani, ar fi fost bătută până la moarte, iar mai apoi băgată în valiză. Conform anchetatorilor, ucigaşul i-a dat foc pentru a-şi acoperi urmele, în ideea că va scăpa neprins.

Cei care investighează cazul iau în calcul ca ucigașul tinerei să fi fost chiar iubitul acesteia, care a omorât-o în urma unui conflict, fondul geloziei sau, poate, din alte motive și care apoi ar fi încercat să scape de cadavru. De asemenea, ei nu exclude nici variant ca tânăra să fi urcat într-o mașină la autostop, iar crima să fi avut loc din cauză că ar fi refuzat să întrețină raporturi sexuale.

În aceste condiții, autoritățile iau în considerare ca victima să fi locuit pe o rază de 150 de kilometri în jurul locului în care a fost descoperită. De aceea, procurorul de caz a solicitat poliţiştilor o listă cu toate persoanele dispărute din ultima săptămână de la nivelul întregii ţări, încercând să-i stabilească identitatea. De asemenea, criminaliștii lucrează la reconstrucția feței tinerei.

Descoperire macabră pe câmp

Cadavrul femeii a fost descoperit, vineri seară, la marginea unui drum, pe un câmp între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, din județul Giurgiu. Un şofer de TIR a văzut flăcările de pe marginea şoselei și, crezând că este un incendiu de vegetație a oprit și a coborât să-l stingă. În momentul în care flăcările s-au mai domolit, el a observat că este vorba de un cadavru și, astfel, a sunat la 112, anunțând poliția.

„Ieşind din localitatea Valea Plopilor, era un cadavru aici într-o valiză care ardea. Am oprit la faţa locului. Şoferul de TIR a dat maşina înapoi şi văzând că este un cadavru, a sunat la 112. În acelaşi timp a trecut un şofer care lucrează pe Ambulanţă cu un poliţist în maşină, au văzut cazul, au luat extinctorul şi au stins cadavrul”, a spus primarul din Ghimpaţi conform sursei citate.

După stingerea incendiului, anchetatorii au constatat că trupul femeii din geamantan era carbonizat în proporție de 90%.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.