La acea vreme, Victor Becali era impresarul lui Florin Răducioiu, atacantul naționalei României. Recent, fostul impresar a relatat cum s-a încheiat aventura amoroasă dintre Florin Răducioiu și Janine Ștefan. Conform legendelor, cei doi fraţi Becali, Victor și Ioan, ar fi intrat cu forța în casă peste Janine, pentru a recupera banii fotbalistului.

Florin Răducioiu i-ar fi lăsat iubitei sale un card pe care se afla o sumă importantă, iar ulterior a constatat că banii s-ar fi evaporat. În acel moment, a apelat la impresari pentru a recupera ce se mai poate recupera din suma pierdută. Ioan Becali și fratele său, Victor, au mers acasă la iubita fotbalistului care nu a vrut să deschidă. Cei doi ar fi spart ușa cu topoarele, bruscând-o pe iubita clientului lui, iar la plecare au luat din apartament până și hainele de blană din șifonier, potrivit romaniatv.net.

„V-am mai spus și când m-ați întrebat despre banii pe care spune Cornel Dinu că i-a luat de la noi. Eu sunt un pic amnezic. Am avut o perioadă de detenție de patru ani și jumătate în urma căreia am devenit puțin amnezic! În toate poveștile, evident, mai există un sâmbure de adevăr.

A existat o poveste, știu povestea cu Răducioiu, dar a trecut foarte mult timp. Totuși, asta cu topoarele… Doamne, ferește! Cum să folosești toporul?”, a spus Victor Becali la GSP Live.

„Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu.

(…) Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un fel foarte dur”, a spus, acum ceva timp, Florin Răducioiu.