După 3 săptămâni, mezzosoprana dă semne că și-ar reveni, iar medicii au deconectat-o de la aparate. În tot acest timp, localnicii din satul în care s-a petrecut șocantul accident vorbesc despre existența unei amante însărcinate cu soțul sopranei, care a și lucrat, până de curând, la unul dintre magazinele din sat.

Femeia a fost și ea audiată de procurori, anunță Realitatea Plus.

Medicii anunță că soprana  a ieșit din comă, dar rămâne internată la Terapie Intensivă. Ei mai spun că pacienta, care a suferit și o intervenție pe creier, dă semne de însănătoșire, dar că perioada de recuperare va fi una de durată.

În satul în care locuiește artista, oamenii vorbesc despre neregulile din familia celor doi. Soțul, agresiv și infidel, ar fi avut o relație cu o vânzătoare din comună care după ce a fost audiată de procurori ar fi fost dată afară de la serviciu.

În dosarul deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, soțul sopranei are calitatea de martor. Anchetatorii au întocmit dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Detalii de ultimă oră despre cazul sopranei Maria Nicoară

În fața politiștilor, el a susținut că artista s-a împiedicat pe scări și s-ar fi lovit cu capul de pereți, după ce ar fi consumat alcool. După opt ore de agonie, răstimp în care a schimbat-o de haine, soțul femeii a chemat și ambulanța.

Maria Macsim Nicoară are 52 de ani și este doctor în muzică. Pe scenă Operei Naționale din Iași este solistă de aproape trei decenii. De-a lungul carierei, talentata soprană a participat la mai multe turnee în Europa și în Japonia.

Înainte să devină soția lui Codrin Nicoară, soprana a mai fost căsătorită o dată. Primul mariaj a fost un eșec și, susțin apropiații ei, nici alături de cunoscutul pianist nu ar fi fost fericită. Cei doi se certau destul de des și violent, iar în urma unor scandaluri, artista ar fi fost bătută. Maria Macsim Nicoară le-ar fi mărturisit unor prietene că nu își dorește să mai trăiască alături de partenerul său de viață și că se teme să depună actele de divorț.