Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire MACRABĂ. Ce au GĂSIT într-un CAMION FRIGORIFIC. VIDEO
Descoperire MACRABĂ. Ce au GĂSIT într-un CAMION FRIGORIFIC. VIDEO

Descoperire MACRABĂ. Ce au GĂSIT într-un CAMION FRIGORIFIC. VIDEO

Un camion frigorific în care se aflau aproape 300 de cadavre, a fost plimbat dintr-un cartier în altul al orașului Guadalajara, din cauza plângerilor locuitorilor faţă de mirosul care se degaja.

Procurorul regional şi medicul legist-şef din Guadalajara au decis să transforme în morgă un camion frigorific, din cauza suprapopulării de la morga din localitate.

Cei doi au fost destituiți, după ce jurnaliștii au publicat imagini cu acest camion în care se aflau 273 de cadavre.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/D-8t6Xl_4zY" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Majoritatea cadavrelor provin din gropile comune care sunt descoperite frecvent în Mexic. Guvernul a lansat o ofensivă de amploare împotriva arteluri de droguri, începând cu 2006, Mexicul a înregistrat peste 200.000 de morţi violente, dintre care 28.700 numai în 2017, transmite AFP.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.