Evenimentul Zilei > Politica > Denise Rifai, TENTATĂ de o CANDIDATURĂ parlamentară pe lista PNL: “Am hotărât să mă întâlnesc cu Alina Gorghiu şi să discutăm această problemă!”
Denise Rifai, TENTATĂ de o CANDIDATURĂ parlamentară pe lista PNL: “Am hotărât să mă întâlnesc cu Alina Gorghiu şi să discutăm această problemă!”

Denise Rifai, TENTATĂ de o CANDIDATURĂ parlamentară pe lista PNL: “Am hotărât să mă întâlnesc cu Alina Gorghiu şi să discutăm această problemă!”

Jurnalista Denise Rifai (Realitatea TV) a telefonat-o duminică dimineaţă pe şefa PNL, Alina Gorghiu, şi i-a mulţumit pentru oferta de a candida la parlamentare pe lista liberalilor. Într-o postare pe Facebook, Rifai nu a dezminţit că nu ar fi interesată de o candidatură, ba chiar a anunţat că a stabilit o întâlnire cu Gorghiu, pentru a discuta această ofertă.

“O surpriză placută pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a mă aprecia public! Îi mulţumesc frumos tot în mod public, dar am facut-o şi personal, am sunat-o în această dimineaţă! Şi având în vedere că ne ştiam doar de la televizor, am plănuit să ne şi întâlnim, să ne cunoaştem şi să discutăm. 🙂. PS: Legat de Sandra Stoicescu, îi urmăresc din când în când emisiunile şi am sesizat că nu a făcut gafe; cu siguranţă dacă şi Sandra le-ar fi urmărit pe ale mele, ar fi sesizat uşor că aceia care au gafat câteodată au fost unii dintre invitaţi…;-)”, a scris Denise Rifai.

Oferta Alinei Gorghiu

Vă reamintim că, sâmbătă, Alina Gorghiu a anunţat că mai bine de 30% din oamenii de pe listele de candidaţi ai PNL la parlamentare vor fi oameni noi. Ea şi-a manifestat dorinţa ca jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe să candideze pe listele PNL: “Dacă nişte oameni din media românească ar vrea, şi mie îmi plac, sunt jurnaliste care-mi plac din media românească, care cred că ar face o figură frumoasă în politică (…)Şi pot să spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi (…) Mi-ar plăcea să o văd pe Simona Gherghe (trustul Intact n.red.) făcând politică. Pe parte socială sunt absolut convinsă că ar fi unul din cei mai buni oameni.”

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: