Evenimentul Zilei > Social > Denise Rifai revine în televiziune. Cu ce mare post a semnat? Are o nouă emisiune
Denise Rifai revine în televiziune. Cu ce mare post a semnat? Are o nouă emisiune

Denise Rifai revine în televiziune. Cu ce mare post a semnat? Are o nouă emisiune

Jurnalista Denise Rifai va realiza o nouă emisiune de televiziune, după un format internațional de succes, în care va avea ca invitați personalități din diferite domenii de activitate.

Noua emisiune care se numește „40 de intrebari cu Denise Rifai”, va fi difuzată pe postul de televiziune Kanal D, începând chiar din această toamnă, după cum se arată într-un comunicat de presă.

„«40 de intrebari cu Denise Rifai» este surpriza toamnei la Kanal D! Emisiunea, realizată dupa un format internațional de succes, va aduce, în curând, în fața telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate”, se arată în comunicatul de presă transmis de Kanal D.

Potrivit sursei citate, în timpul emisiunii, Denise Rifai va adresa câte 40 de întrebări fiecărui invitat, iar acesta va avea câte două minute pentru a răspunde la fiecare.

„Celebri, controversați, iubiți, poate la un moment dat criticați, inspiraționali pentru milioane de oameni, invitații de la «40 de intrebari cu Denise Rifai» vor fi, astfel, față în față cu telespectatorii, într-un exercițiu memorabil de sinceritate”, se mai arată în comunicat.

Vor fi invitați politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori  vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va afla lucruri nespuse până acum și va avea ocazia să descopere noi fațete a personalității acestor celebrități.

„Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune din toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins sa spun «Da!» imediat acestei provocări”, a declarat Denise Rifai, conform comunicatului emis de Kanal D.

Jurnalista a precizat că era nevoie de o asemenea emisiune în grila posturilor de televiziune și a subliniat că aceasta reprezintă o nouă provocare pentru ea ca jurnalist. Denise Rifai

„Este o nouă etapă în viața mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”, a mai adăugat jurnalista.

Conform comunicatului de presă, Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de știri, prezentator și realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice românești