Denise Rifai a rămas fără cuvinte! Dezvăluirile la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Celebra Maia Morgenstern scoate la iveală cele mai ascunse secrete

Denise Rifai a rămas fără cuvinte! Dezvăluirile la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Celebra Maia Morgenstern scoate la iveală cele mai ascunse secrete Sursa foto: KanalD

Maia Morgenstern este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Emisiunea se anunță una plină de povești de viață, îmbinate cu umorul fin al celebrei actrițe. Iată câteva dintre întrebările pregătite de Rifai.

Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, este invitată la celebra emisiune “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este cunoscut faptul că toate personalitățile care au pășit în acest platou au făcut dezvăluiri inedite legate de carieră sau viața privată. Nici de data aceasta nu va fi făcută o excepție.

Denise Rifai a pregătit o serie de întrebări menite să răspundă la multe curiozități adunate de fani de-a lungul timpul. Având în vedere că vorbim despre o mare actriță, cu siguranță vom afla lucruri interesante din spatele cortinei, inclusiv despre omul Maia Morgenstern.

“Vă deranjează când vă este stâlcit numele?”, “Cât de greu v-a fost să-i spuneți tatei că bunicul a murit la Auschwitz?”, “De câte ori ați fost victima antisemitismului?”, “Când nu s-a mai simțit Maia Morgenstern exclusă?”, “Cât contează pentru dumneavoastră gura lumii?”, “V-a fost predestinat rolul mamei lui Iisus?”, “A meritat filmul lui Mel Gibson patimile Maiei Morgenstern?”, “Ați privit vreodată înapoi cu mânie?”, “Ce simțiți când se trage cortina?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Maia Morgenstern în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 21: 30, la Kanal D!

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine este Maia Morgenstern și care sunt cele mai sonore roluri ale sale

Nu credem că există persoană în România care să nu fi auzit de celebra actriță de teatru și film Maia Morgenstern. Ea ocupă în prezent funcția de director a Teatrului Evreiesc de stat din București, însă o putea vedea și pe scenă. A avut o carieră impresionantă și a jucat zeci de roluri în filme de referință. De asemenea, ea a dat viață a sute de personaje pe scena celor mai importante teatre din țară.

Maia Morgenstern provine dintr-o familie cu origini evreiești, care a supraviețuit ororilor celui de al Doilea Război Mondial. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, însă este cunoscută și la nivel internațional. A jucat alături de Sharon Stone, Demi Moore, Monica Belluci și Andy Garcia. A interpretat magistral rolul Fecioarei Maria în filmul “Patimile lui Hristos”/ “The Passion of the Christ", regizat de Mel Gibson.