Melissa Toubati a demisionat după doar șase luni în serviciul fostei actrițe Meghan Markle. O sursă a declarat că „exista foarte multă presiune din cauza cerințelor ducesei. A trebuit să facă enorm de multe compromisuri”, scrie The Mirror.

Aceasta nu este prima dată când zvonuri legate de modul în care Meghan Markle îi tratează pe membrii personalului de la Palatul Kensington.

Meghan Markle a atras atenția prin câteva obiceiuri care nu sunt agreate de tradiționaliștii locatari ai palatului din Londra. Potrivit unor surse din interiorul palatului, fosta actriță nu se bucură de simpatia angajaților cărora le-a schimbat radical cutumele.

Ducesa de Sussex este o persoană matinală. Se trezește în fiecare dimineață la ora 5 și „bombardează” personalul palatului cu numeroase mesaje și diferite cerințe. Mulți se plâng că primesc câte șase – șapte mesaje cu tot felul de idei și pretenții.

De asemenea, aceleași surse au mai adăugat că îi este atrasă atenția în permanență că ar trebui să se îmbrace mai potrivit noului ei rol și mai puțin ca o vedetă de la Hollywood, însă Markle nu renunță ușor la stilul prin care s-a făcut remarcată.