Evenimentul Zilei > Social > DEDICAT GURMANZILOR: Unde mănânci cel mai bun burger din Capitală
DEDICAT GURMANZILOR: Unde mănânci cel mai bun burger din Capitală

DEDICAT GURMANZILOR: Unde mănânci cel mai bun burger din Capitală

Primul festival dedicat în exclusivitate burgerilor va avea loc, în acest weekend, în București. De vineri până duminică, vizitatorii vor putea degusta tot soiul de combinații, iar la sfârșit va fi ales cel mai delicious burger din Capitală. Evenimentul este recomandat doar celor care NU țin dietă!

Multă carne tocată, aranjată sub formă de chiftele bine condimentate (cu ceapă, usturoi, sare, boia, pătrunjel etc.), peste care se pun diverse legume (roșii, ceapă, salată etc.) și sosuri cât cuprinde (ketchup, muștar, maioneză etc.), totul servit în chifle tăiate în două. Asta o să găsiți la standurile BURGERFEST. Iar la sfârșit, juriul de specialitate, format din Chef Nico, Chef Florin Scripca și Chef Marius Tudosiei, va desemna și cel mai bun burger din oraș.

Mâncăm, dar ne și distrăm

Cum după o masă copioasă e bună puțină muzică, vizitatorii vor putea asista la concertele trupelor GOLAN, NIȘTE BAIEȚI, R.O.A. și COMA.

Dar asta nu e tot: mâncați, vă relaxați, apoi puteți face și sport, ca să nu se acumuleze kilograme în plus. Festivalul cuprinde și o serie de activitati recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masă.

Biletele de intrare la festival costă 15 lei / adult / pe zi, iar abonamentul pentru trei zile – 39 de lei.

Unde se desfășoară festivalul și programul detaliat aflați de pe site-ul BURGERFEST.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.