Evenimentul Zilei > Monden > Declarații explozive din inima Casei Regale britanice. Meghan Markle și Prințul Harry sunt “vicioși, cruzi și egoiști”
Declarații explozive din inima Casei Regale britanice. Meghan Markle și Prințul Harry sunt “vicioși, cruzi și egoiști”

Declarații explozive din inima Casei Regale britanice. Meghan Markle și Prințul Harry sunt “vicioși, cruzi și egoiști”

Biograful Prințului Charles îi taxează pe Meghan Markle și Harry pentru declarațiile făcute în cadrul interviului oferit la Oprah Winfrey. Biograful i-a apreciat pe cei doi drept “vicioși, cruzi și egoiști”.

Biograful Prințului Charles a făcut o serie de comentarii apreciate de presa britanică drept zgârcite, despre Ducesa și Ducele de Sussex. Jonathan Dimbleby a declarat presei internaționale că Meghan Markle și Harry sunt „vicioși și cruzi”. Declarațiile biografului Prințului Charles au stârnit foarte reacții multiple din partea cetățenilor britanici – o parte îi dau dreptate, în timp ce alții consideră că acesta a exagerat.

Biograful Prințului Charles îi taxează pe Meghan și Harry. “Unele lucruri trebuie spuse și făcute în privat”

Un post de radio a solicitat, recent, părerea biografului Prințului Charles cu privire la Meghan și Harry, în contextul în care un alt oficial al Casei Regale și-a exprimat părerea, în urma solicitărilor jurnaliștilor, în legătură cu interviul pe care cuplul l-a oferit postului deținut de Oprah Winfrey.

Jonathan Dimbleby a spus: “Sunt vicioși, cruzi și egoiști în cel mai oribil mod posibil”, potrivit Daily Mail.

Remarcile lui Harry despre tatăl său, pur și simplu nu reușesc să le înțeleg. Cred că unele lucruri trebuie spuse și făcute, dacă vrei neapărat, în privat. Cred că multe dintre lucrurile pe care le-au spus nu au fost în conformitate cu realitatea”, a mai declarat Jonathan Dimbleby.

Cum apreciază autorul regal reacția lui Meghan Markle față de Casa Regală

Săptămâna aceasta, autorul regal Tom Quinn a spus că este de părere că Meghan Markle va rămâne cu un „regret amar” după ce a încălcat mai multe limite. El a declarat presei internaționale că discuția cuplului cu Oprah a reprezentat o “răzbunare”.

“Mă gândesc că Meghan Markle a crezut că intră în familia regală și poate să facă tot ce vrea ea și în același timp să fie și iubită. Când a realizat că nu se va întâmpla asta, s-a dus la Oprah să se răzbune”, s-a exprimat Tom Quinn.

Amintim că Meghan Markle a dezvăluit în interviul cu Oprah Winfrey cât de naivă era cu privire la regulile fundamentale ale vieții regale, explicând că nu știa că este necesar să facă o reverență atunci când s-a întâlnit cu Regina Angliei pentru prima dată. Markle i-a spus lui Winfrey „nu a existat multă anxietate în legătură cu întâlnirea cu regina”. În drum spre întâlnire, Harry a întrebat: „Știi cum să faci o reverență?”.