Andreea Bălan și George Burcea s-au mai calmat după divorțul care a inflamat la maximum spiritele dintre cei doi. După nenumărate acuzații care au zburat din partea fiecăruia, se pare că Andreea și George au revenit la sentimente mai bune și asta de dragul celor două fete, Ella și Clara. Astfel, pentru confortul psihic al copiilor, cei doi au decis să meargă împreună în vacanțe. Mai mult, alături de ei se va afla și mama cântăreței, conform impact.ro.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse ale celor doi.

Andreea Bălan explica în cadrul unui vlog, realizat luna trecută, cât de greu îi este să aibă grijă de cei doi copii, chiar dacă este ajutată de mama sa.

„Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…). Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite”.

Artista miza și pe implicarea fostului ei soț în viața de familie, sperând că George Burcea va fi alături de cele două fete.

„Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete.”