Cabral, pauză din televiziune. Andreea Ibacka a dezvăluit adevăratul motiv

Cabral, pauză din televiziune. Andreea Ibacka a dezvăluit adevăratul motiv Sursa foto: Arhiva EVZ

Andreea Ibacka a dezvăluit ce face Cabral atunci când nu se află pe platourile de filmare. Prezentatorul a luat o pauză pentru a se axa pe proiectele personale și pe familia lui.

După întoarcerea de la filmările emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cabral a anunțat că a luat o pauză și că se va ocupa de proiectele personale. Soția lui, Andreea Ibacka, a declarat că acesta nu stă locului nici când este acasă și că încearcă să petreacă cât mai mult timp cu copiii lui.

Andreea Ibackla a declarat că soțul ei, Cabral, s-a ocupat de lucrurile administrative în perioada în care nu a avut filmări. Ea a mai spus că el nu avea suficient timp atunci când era în emisiune și că a fost benefică această pauză. „El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut.

Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a povestit Andreea Ibacka, potrivit informațiilor oferite de ego.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Ibacka revine în televiziune

Andreea Ibacka a mai anunțat că revine în televiziune. Aceasta a declarat că are deja câteva proiecte și că mama și soacra ei se vor ocupa de copii atunci când este plecată. Soția lui Cabral s-a făcut remarcată în telenovela „Inima de țigan.”

„M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum. Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%.

Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește”, a mai spus vedeta.