Pro TV, schimbări de ultimă oră pentru finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Pro TV, schimbări de ultimă oră pentru finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Sursa: Captura video

În show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici! se anunță schimbări serioase cu privire la vedetele care vor lupta în finala emisiunii prezentate de Adela Popescu și de Cabral.

Pro TV a hotărât să introducă în lupta din junglă vedete care, de-a lungul timpului, au făcut senzație în show-urile de supraviețuire și au impresionat și la „capitolul fizic”, uimind audiența masculină. Informațiile obținute de Fanatik anunță că una dintre vedetele Survivor România 2022 a fost adusă în Republica Dominicană pentru a ridica audiența emisiunii.

Cine se alătură emisiunii chiar înainte de finală?

Considerată una dintre cele mai senzuale artiste din România, Roxana Nemeș este asul din mâneca celor de la Pro TV pentru a se asigura că „vor lua” ochii telespectatorilor, cu atât mai mult cu cât se apropie finala emisiunii. În mare secret, vedeta a acceptat să se întoarcă în jungla din Republica Dominicană pentru a-și testa, din nou, limitele în condiții dificile de supraviețuire. Obișnuită cu foamea, cu lipsurile, Roxana Nemeș pare decisă să impresioneze la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Rezistența vedetei ar fi fost și motivul pentru care producătorii show-ului i-au propus acesteia să intre în lupta de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici!, artista acceptând, conta unei sume consistente de bani, să reziste cele câteva săptămâni de filmare. De altfel, și la Survivor România 2022, Roxana Nemeș s-a dovedit a fi una dintre vedetele suficient de încăpățânate să nu abandoneze lupta din junglă decât în momentul în care medicii au decis să o trimită acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„A beneficiat de tot sprijinul medical, s-au făcut analize, s-au făcut analize repetate, au fost serii de tratament însă rezultatul este același! Din păcate, concurentul nu mai poate continua competiția Survivor România și părăsește aceasta competiție, acum și aici!”, spunea Daniel Pavel în momentul plecării Roxanei Nemeș din jungla de la Survivor.

Cine o va însoți pe Roxana Nemeș

Roxana Nemeș nu este singura surpriză pregătită de Pro TV pentru show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Frumoasa cântăreață, care a făcut furori la Survivor România cu formele armonioase ale corpului său, va intra în edițiile de săptămâna viitoare ale emisiunii difuzate de Pro Tv alături de un actor.

Cel care o însoțește pe voluptoasa Roxana Nemeș în aventura din Republica Dominicană este Levent Sali, un tânăr care a cunoscut celebritatea ca actor, în filme și în seriale precum Pariu cu viața. Actorul, povestea cu ceva timp în urmă, a trăit „la limită” în ultimii ani, dezvăluind că a trecut peste momente dificile din viață sa, consumând droguri și jucând la ruletă banii pe care îi câștigase până atunci.