Evenimentul Zilei > Monden > De ce a părăsit Răzvan Botezatu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă bucur că mi se datorează această plecare”
De ce a părăsit Răzvan Botezatu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă bucur că mi se datorează această plecare”

De ce a părăsit Răzvan Botezatu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă bucur că mi se datorează această plecare”

Răzvan Botezatu a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pe 22 septembrie, el fiind și primul concurent care se „predă”. Motivul plecării sale ar fi legat de conflictele pe care le avea cu adversarii lui, și care l-au determinat să ceară eliminarea din show-ul de la PRO TV.

Înainte de a pleca din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Răzvan Botezatu acuza că are disensiuni cu restul concurenților și că nu le poate gestiona.

„Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei, dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă, că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, spunea Răzvan Botezatu.

De ce a părăsit Răzvan Botezatu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la PRO TV

După ce Cabral și Adela Popescu au anunțat că cel care va părăsi competiția este Răzvan Botezatu, cel din urmă nu s-a putut abține, reușind să agite din nou spiritele.

„Vă iubesc! Nu cădeți ca mine. La mine a fost mai greu. Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni, care sunt toți răi.

Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic. Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a spus fostul concurent al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Concurenții Cristi Mitrea și Bia Khalifa, bucuroși de plecarea lui Răzvan Botezatu

Bia Khalifa a reacționat la plecarea lui Răzvan Botezatu, aceasta spunând că se bucură de faptul că Lidia Buble a rămas singură: „M-am bucurat foarte tare că am văzut-o pe Lidia singură, dar asta e soarta. Am fost indiferentă”, a spus concurenta.

Și mai fericit după eliminarea lui Răzvan Botezatu din competiție a fost Cristi Mitrea, cu care fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars a avut multiple discuții în contradictoriu.

„Du-te tare. Du-te de unde ai venit. Eu mă simt bine că a plecat ăsta care îmi aducea energie proastă și mă bucur că în mare parte mi se datorează această plecare. Prefer lacul ăla de un milion de ori decât unul ca el. Dacă nu este în lumina reflectoarelor, moare încet”, a afirmat Cristi Mitrea, zâmbind, conform Cancan.ro.