Evenimentul Zilei > Monden > De la Vocea Germaniei la Eurovision România. Povestea Ramonei Nerra
De la Vocea Germaniei la Eurovision România. Povestea Ramonei Nerra

De la Vocea Germaniei la Eurovision România. Povestea Ramonei Nerra

Puţini sunt cei care ştiu că Ramona Nerra, una dintre semifinalistele Eurovision România, a fost şi concurentă la Vocea Germaniei.

Piesa este despre dragostea aia bolnavicioasa care te tine in loc, cand speri ca se va schimba persoana de langa tine, dar asta nu se intampla niciodata. De aici si strigatul disperat de pe refren, cand speri ca cineva poate sa vina si sa te scoata din abis. Am compus piesa in 10 minute si am reusit sa inregistrez totul in o ora. Mi-a fost usor pentru ca echipa cu care am lucrat este formata din profesionisti, oamenii sunt foarte buni. Abia dupa ce am terminat-o ne am dat seama ca e perfecta pentru Eurovision si am si inscris-o. Imi doresc sa particip la Eurovision pentru ca este cea mai mare si frumoasa scena pe care si-ar dori un artist sa cante, iar asta e un tel foarte mare, cu atat mai mult, sa reprezint Romania. E o dorinta foarte mare, avand in vedere ca de asta am tot venit in Romania, nu doar la Eurovision, dar si la Vocea Romaniei, ca romanii sa ma cunoasca, sa fie si ei mandri de mine”, spune artista. 

 

 Ramona Nerra este nascuta si crescuta in Romania si a inceput sa cante inca de la o varsta frageda. Artista nu este straina presei si publicului din Romania. Talentata cantareata a devenit cunoscuta alaturi de Nicoleta Luciu in trupa Alize, persoana cu care a si ramas prietena.  In 2000 s-a mutat in Germania si roadele muncii in domeniul muzical au inceput sa dea roade, caci dupa participarea la “Vocea Germaniei”, Ramona a ajuns sa colaboreze cu unul dintre cei mai celebri DJ din lume, ATB. Au inregistrat 2 piese impreuna, “Never give up” si “In and out of love”, iar Ramona Nerra l-a insotit in turneul sau American “ATB in concert”. Daca in 2011 participa la “Vocea Germaniei”, anul trecut, artista a reusit sa impresioneze si juriul de la “Vocea Romaniei” unde a ajuns pana in semifinala in echipa lui Smiley. Ramona Nerra nu este la prima participare in concursul Eurovision, aceasta a mai participat in 2015 cu balada “Trilogy of life” ( piesa pe care a scris-o cu Patrick Hamilton – Belgia) si in 2016 alaturi de Mihai Alexandru cu piesa “My heart is still winning”.

Save me” me este o piesa puternica, in trend cu ce se asculta pe radio, cu o parte vocala impresionanta si un refren inaltator, scrisa de Ramona Nerra alaturi de Terri Bjerre (USA – a scris pentru Sarah Connor, Medina etc) si de Toddi Reed (Germania – Fatman Scoop, Kalomira, Afrojack etc). Piesa a fost produsa de Toddi Reed si mixata & master de catre Jochen Mueller (Australia) – un expert in domeniu.

   

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: