Ceai de ghimbir cu lămâie şi miere: Ghimbirul nu ajută doar la înlăturarea senzaţiei de greaţă, ci promovează şi producerea transpiraţiei, care în timpul unei răceli ajută la eliminarea toxinelor. Ajută şi împotriva infecţiilor.

Lămâie cu miere: Nimic nu tratează gâtul inflamat decât un  cocktail de vitamina C. În plus, are un gust delicios. Mierea are propietăţi anti-bacteriale şi cicatrizează ţesutul inflamat.

Ulei de cocos şi portocale: Seminţele de chia împreună cu vitamina C din portocale acţionează ca o poţiune magică în cazul răcelilor. Ceaiul de ceapă: Are gust dulce şi ajută la menţinerea circulaţiei sângelui. Astfel, senzaţia de frig o să dispară. Echinaccea: Este o plantă folosită pentru bolile inflamatorii şi ajută în cazul răcelilor. Shake de spanac: Antioxidanţii din spanac te vor ajuta să te refaci mult mai repede. Băutură cu electroliţi: Organismul pierde săruri în cazul unei răceli. Suc de portocale, suc de lămâie, apă, o linguriţă de miere şi o linguriţă de sare. Băutură cu miere şi scorţişoară: Scorţişoara are proprietăţi anti-fungice şi este gustoasă în combinaţie cu mierea.