Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru, mesaj special pentru Cleopatra Stratan, după căsătorie: „Îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare”
Dan Negru, mesaj special pentru Cleopatra Stratan, după căsătorie: „Îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare”

Dan Negru, mesaj special pentru Cleopatra Stratan, după căsătorie: „Îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a ținut să o felicite, printr-un mesaj special, pe Cleopatra Stratan, după căsătoria cu Edward Sanda.

Dan Negru a transmis special, pe contul său de Instagram. după apariția veștii despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu iubitul ei, Edward Sanda. Astfel, cunoscutul prezentator de televiziune a postat o fotografie cu Cleopatra Stratan, însoțită de câteva rânduri.

Imaginea a fost surprinsă într-una din emisiunile difuzate de Antena 1, pe care a moderat-o și în care Cleopatra a fost invitată. Fotografia a fost făcută pe când tânăra era doar o copilă și cânta celebra melodie cu Ghiță așteptat la portiță.

Dan Negru a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram după aflarea veștii că cei doi s-au căsătorit, pe 14 august.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!”, a scris Dan Negru, în mesajul care însoțește fotografia.

dan negru timisoara

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 august

Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, și Edward Sanda s-au căsătorit în data de 14 august, după o relație care durează de câțiva ani. Cununia civilă a avut loc în aer liber, iar cel care a condus-o pe artistă la altar a fost tatăl ei, Pavel Stratan. După ce s-au căsătorit și religios, mirii și invitații au petrecut într-un local, iar alături le-au fost cei mai dragi oameni.

După nuntă, Cleopatra Stratan le-a transmis urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare un mesaj prin care le-a povestit care au fost primele impresii despre petrecere.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a transmis  Cleopatra Stratan pe Instagram.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: