Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan a anunțat data nunții! Când va deveni soția lui Edward Sanda. „Mă face să strălucesc”. VIDEO
Cleopatra Stratan a anunțat data nunții! Când va deveni soția lui Edward Sanda. „Mă face să strălucesc”. VIDEO

Cleopatra Stratan a anunțat data nunții! Când va deveni soția lui Edward Sanda. „Mă face să strălucesc”. VIDEO

Cântăreața Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, și iubitul ei, Edward Sanda, au lansat piesa "Cel puțin o veșnicie", în care au vorbit și despre ziua în care vor păși în fața altarului pentru a-și uni destinele.

Pe data de 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni soț și soție. Aceștia au făcut marele anunț odată cu lansarea piesei „Cel puțin o veșnicie”, în care cei doi dezvăluie detalii despre ziua în care își vor uni destinele.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie în luna octombrie a anului 2020, când a împlinit 18 ani. Fără să stea pe gânduri și având parte și de binecuvântarea părinților, Cleopatra a răspuns afirmativ la celebra întrebare.

„Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, a mărturisit Cleopatra Stratan despre iubitul ei, viitor soț.

Cleopatra Stratan devine doamna Sanda

Videoclipul și melodia „Cel puțin o veșnicie” prezintă povestea de dragoste a celor doi tineri, de la primele momente în care s-au cunoscut până la logodnă și nunta plănuită de îndrăgostiți. La finalul videoclipului, Cleopatra Stratan și Edward Sanda apar ca mire și mireasă, fericiți că și-au unit destinele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Nu lipsește din cadru nici tatăl cântăreței, Pavel Stratan, mândru și bucuros până la lacrimi de cei doi copii.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Videoclipul lansat de cei doi tineri a strâns, în 13 ore, 221.394 de vizualizări și a fost apreciat de 10.000 de fani.