Evenimentul Zilei > Monden > Nunta lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu, o minciunică. Grecul Nikos Vertis spune că nu va cânta la nuntă
Nunta lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu, o minciunică. Grecul Nikos Vertis spune că nu va cânta la nuntă

Nunta lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu, o minciunică. Grecul Nikos Vertis spune că nu va cânta la nuntă

În ultima lună s-a tot rostogolit prin presă știrea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor face nuntă în august, că se iubesc nespus. Au apărut și amănunte despre cum și unde va decurge evenimentul și cât va costa. Informații niciodată dezmințite.

După ce Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația ei cu Gabi Bădălău și s-a arătat gata să se mărite și a treia oară, „apropiații” cuplului au ieșit la rampă că tot felul de amănunte. Doar un lucru s-a ignorat: că Gabi Bădălău nu este încă divorțat de cântăreața Claudia Pătrășcanu. Dar toată lumea a aflat că mireasa Bianca ar urma să aibă parte de o nuntă „dublă”, de 1 milion de euro. Cuplul Gabi-Bianca ar fi plănuit două petreceri: una în Grecia, iar cealaltă în București, au spus „surse din apropierea viitorilor miri”.

În Grecia, Bianca și Gabi ar fi rezervat două vile luxoase pentru 40 de persoane care le vor fi alături în ziua cea mare din luna august. Iar muzica de petrecere va fi asigurată de Florin Salam și trupa lui.

Despre cea de-a doua nuntă, din Capitală, mare lucru nu s-a dezvăluit. S-a dezvăluit de către o sursă venită dinspre Bianca Drăgușanu (căci Gabi Bădălău nu vorbește cu presa) că pentru a doua petrecere a fost antamat deja cântărețul grec Nikos Vertis pentru o sumă de 100 de mii de euro.

Știrea despre nuntă a apărut în ziua în care Bianca a postat pe Instagram o poză cu ea în rochie de mireasă la care a adăugat și câteva cuvinte în care-și exprimă dragostea față de Bădălău. „Credem însă, că cel mai probabil, este vorba doar de o ședință foto pentru colecția de rochii de mireasă ce urmează a fi lansată de Bianca. Blonda a știut întotdeauna să-și împletească afacerile din care câștigă bani frumoși cu viața personală”, a scris atunci site-ul retetesivedete.ro.

Artistul Nikos Vertis dezminte

Nikos Vertis va veni la București în această toamnă, pentru un concert ce va avea loc pe 13 octombrie. Dar nu va cânta la nicio nuntă, nici la cea a Biancăi, nici a altcuiva. Liliana Levința, agent exclusiv al artistului Nikos Vertis în România, s-a arătat revoltată de vehicularea acestor informații pe care le-a catalogat drept o mare minciună.

„Artistul internațional grec Nikos Vertis NU vine să cânte la nunta Biancăi Drăgușanu, și nici nu a acceptat vreodată în viața lui să cânte la o nuntă pentru suma de 100 de mii de euro. Managerul lui Nikos Vertis a fost contactat la un moment dat de o agenție din România și a fost întrebat care este tariful artistului pentru a cânta la o nuntă (la acel moment era vorba de alt ”ginere”). Suma cerută a fost de 150 de mii de euro pentru o oră de program și 200 de mii pentru două ore de program. Corespondența s-a încheiat în acea fază.

Nu a fost nicio secundă vorba despre vreo negociere. Peste două luni, agenția a înștiințat managerul că ”nunta a căzut”, ceea ce a fost o ieșire mai elegantă din situație decât refuzul de a plati un preț atât de mare. De peste o lună, ziarele tot scriu despre participarea lui Nikos la această presupusă viitoare nuntă. Eu am fost mandatată de Nikos Vertis să explic situația și știrile cu Bianca Drăgușanu”, a lămurit lucrurile Liliana Levința.