Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au alergat cu mașinile pe străzile din București. Totul a fost făcut public
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au alergat cu mașinile pe străzile din București. Totul a fost făcut public

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au alergat cu mașinile pe străzile din București. Totul a fost făcut public

Din dragostei sau din cauza resentimentelor, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au urmărit pe străzile din București, iar evenimentul a fost făcut public.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău „s-au hârjonjt” în trafic, în București. Cei doi s-au urmărit prin Capitală, iar imaginile au fost postate pe Instagram chiar de fosta parteneră a lui Alex Bodi, pe contul de Instagram, conform Antena Stars.

S-au urmărit pe străzile din București, Bianca a dat totul în vileag

Nu se știe stadiul în care se află relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Cei doi s-au ferit de ochii publicului, la început, apoi au făcut declarații care lăsau loc de interpretări. Pentru ca, într-un final, relația să se deterioreze și să ducă la o despărțire. Conform sursei citate, Bianca l-a surprins pe fostul iubit în timp ce era pe urmele sale în trafic. Nu a ținut acest episod secret și a făcut publice imaginile pe care lea surprins în timpul urmăririi ce s-a petrecut pe străzile Bucureștiului.

Gabi Bădălău a ieșit cu mare scandal din mariajul pe care l-a avut cu fosta cântăreață Claudia Pătrășcanu. La fel, și Bianca Drăgușanu a ieșit dintr-o relație tumultuoasă cu Alex Bodi. După ce s-au cuplat, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au trecut și prin momente delicate. Din câte se pare, un episod foarte tensionat a apărut în momentul în care el a aflat că ea mai ține legătura cu fostul partener, controversatul Alex Bodi, prin mesaje.

Atitudinea Biancăi Drăgușanu, care l-a scos din minți pe Gabi Bădălău

Așa că i-a pus în vedere să renunțe la orice fel de discuție cu Bodi. „Gabi a turbat, i-a spus clar că dacă nu îi dă block lui Bodi, între ei s-a terminat totul. Că el nu vrea să fie încornoratul țării, precum Victor Slav. Eu cred că Bianca și Bodi se mai iubesc. Să nu vă mirați dacă îi veți vedea, din nou, împreună”, spuneau cei de la playtech.ro, în luna aprilie, citând surse apropiate de cuplul Bădălău – Drăgușanu.