Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Gabi Bădălău își scoate „arsenalul” în procesul de divorț
Exclusiv. Gabi Bădălău își scoate „arsenalul” în procesul de divorț

Exclusiv. Gabi Bădălău își scoate „arsenalul” în procesul de divorț

Procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este unul extrem de dur. O confruntare fără menajamente purtată în sălile tribunalelor, chiar și cu implicarea procurorilor anticrimă! 

Este un divorț cu scântei în care fiecare dintre cele două părți recurge la cele mai puternice ”arme” pentru a câștiga. În acest moment, pentru ambii părinți, miza acestei rupturi conjugale iremediabile pare să fie custodia exclusivă a celor doi băieți ai lor în vârstă de patru ani și, respectiv, șase ani. Copii care ar putea fi implicați, dacă judecătorul acceptă, într-o expertiză sensibilă cerută de apărătorul lui Bădălău jr. 

Divorț exploziv, cu procurori anticrimă și acuzații de homosexualitate

De curând, Claudia Bădălău (Pătrășcanu) a trecut de la vorbe, la fapte și a oferit procurorilor DIICOT informații care, dacă vor fi susținute cu probe, s-ar putea transforma în acuzații extrem de grave pentru Gabi Bădălău, fiul liderului PSD, Niculae Bădălău. Denunțul femeii face acum obiectul unui dosar penal (2924/D/P/2020) care conține acuze legate de trafic de droguri de mare risc, de punerea la dispoziție a unei locuințe pentru consumul de droguri ori de tolerarea consumului de droguri în asemenea locuri, dar și de  proxenetism. Toate îndreptate asupra lui Bădălău jr.care nu a fost pus sub acuzare, cercetarea fiind deocamdată „in rem”. 

Claudia a mers până într-acolo încât a făcut referire în denunțul ei, folosindu-se spune ea, de relatări ale copiilor lor, la o relație homosexuală ce s-ar fi consumat între fiul pesedistului și șoferul acestuia, chiar în prezența celor doi minori. Despre toate acestea, atât Evenimentul zilei cât și Retetesivedete au scris oferind informații în exclusivitate. 

Claudia, acuzată că se folosește emoțional de copiii cuplului. Instanța va decide dacă este vorba de alienare parentală

În contextul în care una dintre laturile procesului de divorț este custodia exclusivă a copiilor – pe care ambele părți vor să o obțină -, Claudia încearcă, prin acest denunț formulat la DIICOT, să arate că prezența copiilor în apropierea tatălui lor ar fi una extrem de toxică, de dăunătoare pentru creșterea lor. 

De partea cealaltă, Gabi Bădălău se apără susținând că absolut nimic din ce i se pune în cârcă nu este adevărat. 

Mai mult, pentru a-și susține apărarea, dar și pentru a contraataca, el a cerut instanței, prin avocatul ales, ca femeia cu care se află acum în plin proces de divorț să fie acuzată de alienare parentală. În opinia lui, Claudia se folosește din punct de vedere emoțional de cei doi băieți ai lor pentru a-și atinge anumite scopuri.

”Cei doi copii ar putea fi supuși unei expertize psihologice de un specialist ales de instanță”

”Există anumite indicii care pot arăta că ea (n.r. Claudia) se folosește de cei doi copii ai lor, ai cuplului, pentru a-i crea lui (n.r. Gabi Bădălău) o imagine total deformată. Aceea a unui om care nu numai că nu-și poate crește copiii, dar și a unui personaj care este un pericol real pentru ei. Sau le inoculează celor doi băieți ideea că Gabi nu este tatăl lor, că e un personaj rău care nu vrea să-i ajute, care nu vrea să le cumpere ce au ei nevoie. 

În sensul acesta, prin avocat, a fost făcută o cerere către instanță, în cadrul procesului de divorț, în care Claudia este acuzată de alienare parentală. La dosar vor fi depuse înregistrări ale unor convorbiri, mesaje, vor fi audiați martori. În cadrul procedurilor judiciare, cei doi copii ai lor vor putea fi supuși unei expertize psihologice, procedură efectuată de un specialist ales de instanță. Se va sta de vorbă cu ei, iar spusele lor vor fi interpretate de psiholog. Deocamdată, instanța doar a luat act de această cerere, dar nu a fost dezbătută pentru că mai este un martor de audiat în procedura de divorț”, ne-au explicat surse apropiate ale acestui divorț exploziv. 

Copiii stau la mamă, iar tatăl are program de vizite

Cum se va temina toată această poveste, a acestui divorț în care apar procurori anticrimă, acuzații de proxentism și de trafic de droguri, relații homosexuale, rămâne de văzut. Fiecare dintre cei doi părinți  – Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu -, acum transformați în dușmani de moarte, vor custodia celor doi băieți ai lor. 

Ea vrea locuința copiilor la domiciliul ei și autoritate părintească (custodie) exclusivă. Gabi Bădălău, în urma constatării unor semne de alienare parentală, a cerut stabilirea locuinței minorilor la domciliul său, dar custodia celor doi băieți să fie exercitată în comun, de ambii părinți. 

Custodia exclusivă vine la pachet cu puterea deplină a acelui părinte de a lua orice decizie în ceea ce-i privește pe micuți. În acest moment, copiii stau la mamă, iar Bădălău jr. are un program de vizită stabilit de magistrați, program pe care-l vrea ceva mai bun, cu mai multe ore petrecute alături de cei doi băieți.