Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Cum vrea Claudia Pătrășcanu să îl „îngroape” pe Gabi Bădălău. Ce conține denunțul la DIICOT
Exclusiv. Cum vrea Claudia Pătrășcanu să îl „îngroape” pe Gabi Bădălău. Ce conține denunțul la DIICOT

Exclusiv. Cum vrea Claudia Pătrășcanu să îl „îngroape” pe Gabi Bădălău. Ce conține denunțul la DIICOT

Scandalul din jurul divorțului dintre Claudia Bădălau (Patrășcanu) și Gabriel Bădălau, fiul controversatului lider PSD, Niculae Bădălau, este departe de a se fi încheiat. S-a ajuns acum la partea penală.

Cum vrea Claudia Pătrășcanu să îl „îngroape” pe Gabi Bădălău. Ce conține denunțul la DIICOT.

Războiul se duce pentru custodia exclusivă a celor doi copii minori pe care fostul cuplu îi are. În timp ce Bădălau Jr vrea ca cei doi copii să fie crescuți și educați în familia lui, Claudia dorește să-i țină cât mai departe de acel mediu pe care îl consideră impropriu educației unor minori. 

După ce avocații femeii au reușit să obțină strămutarea procesului – „pentru o corectă judecată” – de la Judecătoria Bolintin-Vale la Judecătoria sector 6 din București, acum procesul de divorț ar putea lua o nouă turnură. DIICOT confirmă că a deschis un dosar penal, în rem, pentru trafic de droguri de mare risc, deținere ilicită de droguri de mare risc, punerea la dispoziție a unei locuințe pentru consumul de droguri ori tolerarerea consumului de droguri în asemenea locuri și proxenetism. 

Ce reclamă în denunț Claudia Pătrășcanu

Dosarul cu numărul 2924/D/P/2020 a fost deschis de către procurorii DIICOT în urma denunțului formulat de către  Claudia Bădălau (Patrășcanu) împotriva fostului soț și a anturajului acestuia. Are ca obiect posibile fapte săvârșite de către Bădălau Jr în legătură cu traficul și consumul de droguri de mare risc precum și de proxenetism. 

În denunț Claudia indică inclusiv numele dilerului de droguri, un anume P.R., locația unde se desfășoară activitățile de consum de droguri, dar și fapte reprobabile, homosexuale, derulate de Bădălau Jr împreună cu șoferul său în prezența propriilor  copii minori. Aceste din urmă fapte, susține Claudia, i-au fost povestite chiar de către copii, după ce au petrecut un sfârșit de săptămână alături de tatăl lor.

Gabi Bădălău, un pericol pentru proprii copii?

Claudia Bădălau mai susține în denunț că, după separarea de soțul ei, diverse persoane de sex feminin din anturajul lui Bădălau Jr i-ar fi transmis că acesta este un pericol pentru copii deoarece a intrat într-un anturaj periculos, compus din traficanți de droguri și proxeneți, acesta căpătând un comportament deosebit de agresiv față de cei din jur, inclusiv față de copii. 

În denunț, Claudia Bădălau Patrășcanu menționează un eveniment petrecut pe data de 15 noiembrie anul trecut. Femeia povestește că în acea zi Gabriel Bădălau i-a adus copiii la Agigea, unde locuiește ea și mama ei, după ce petrecuseră câteva zile cu tatăl lor. Fiul cel mic i-a povestit despre o serie de întâmplări cu tentă sexuală și erotică  care i-a avut ca protagoniști pe tatăl său, Gabriel Bădălau și pe șoferul acestuia, un anume Bodo. Femeia susține că acesta a fost momentul care a pus capac și care a determinat-o să sesizeze procurorii cu privire la posibile infracțiuni grave săvârșite de fostul soț. 

“L-am contactat telefonic chiar în acea seară la ora 23.00 și i-am reproșat că nu are grijă de copii (…) conștientizând probabil scenele văzute de minor, acesta m-a sunat a doua zi de aproximativ 70 de ori…”, a declarat Claudia Patrășcanu în denunțul său.

Socrul, Niculae Bădălău, reclamat pentru amenințare

Claudia Bădălau îl acuză inclusiv pe fostul socru, baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălau, în prezent vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. Aceasta susține că a făcut numeroase sesizări la Poliția Agigea, la Direcția pentru Protecția Copilului Constanța precum și la alte instituții cu privire la altercațiile cu fostul soț din ultimul an, dar nu au avut vreo finalitate, “cel mai probabil din cauza influențelor pe care le trafichează fostul meu socru, Bădălau Nicolae”. 

În sprijinul acuzației ar putea fi adusă și următoarea întâmplare. În timpul disputelor cu fostul soț, Claudia i-a trimis mai multe mesaje fostului socru, prin care îl ruga să se comporte ca un bunic ce își iubește nepoții, să înțeleagă faptul că Bădălau jr a luat-o pe un drum greșit și să accepte că cei doi copii ar fi mult mai bine crescuți alături de ea în acest moment. În loc de răspuns, Niculae Bădălau i-a trimis contactul unui procuror celebru, șef în CSM după care a revenit, a șters și s-a scuzat că nu era pentru ea mesajul acela. Claudia a reușit să salveze mesajul și consideră episodul încă o încercare de intimidare din partea familiei fostului soț.

Claudia a indicat procurorului unde consuma droguri Gabi Bădălău

În denunțul său, Claudia Bădălau indică procurorilor adresa unde are cunoștință că fostul său soț își desfășoară activitățile de trafic și consum de droguri de mare risc și proxenetism. Ar fi vorba despre un apartament de lux deținut în chirie de Bădălau jr într-un complex din zona Herăstrău. Femeia susține că mai multe persoane i-au confirmat că acolo se petrec faptele pe care le-a adus la cunoștință procurorilor.

De altfel, în luna februarie, niște paparazzi l-au surprins pe Gabi Bădălău intrând în blocul din Herăstrău împreună cu două tinere, după o petrecere în club. 

Cu ocazia procesului de divorț Claudia Patrășcanu a solicitat instanței să îi ceară fostului soț, Gabriel Bădălau, un test prin care să se determine dacă este consumator de droguri. Petenta a indicat și ce tip de test ar trebui făcut pentru a se vedea clar dacă Bădălau Jr consumă droguri de mare risc. Astfel, a fost indicat testul firului de păr deoarece substanța rămâne în firul de păr până la 90 de zile în timp ce în urină sau sânge nu rămâne mai mult de 2 zile, maxim o săptămână, în funcție de substanța consumată. 

Claudia a insistat să facă un test la IML București

Testele depuse de Gabriel Bădălau la dosar, ieșite negativ, au fost făcute pe urină la un laborator privat. La presiunea fostei soții, Bădălau Jr s-a programat pentru o testare, la IML București. A fost programat la distanță de o săptămână pe motiv de aglomerație. Ciudățenia este că o altă persoană care a solicitat același test a fost programată în aceiași zi. 

Testul IML a fost negativ pentru consum de droguri. Însă partea adversă, adică soția lui Gabriel Bădălau, contestă acest test, atât din cauza timpului în care a fost efectuat cât și pentru că nu s-a făcut pe rădăcina firului de păr ci pe urină. Rămâne de văzut ce va decide mai târziu instanța.

Frica artistei că i se iau copiii de familia Bădălău

Războiul dintre Claudia și Gabriel este departe de a se termina. DIICOT a deschis dosarul penal 2924/D/P/2020, unde cercetarea se derulează în rem, în urma denunțului depus de Claudia. 

Într-o apariție publică din 5 martie, Bădălau Jr spunea că a aflat că ar exista o asemenea plângere, dar nu știa ce conține. La rândul ei, Claudia spunea că nu își amintește sau că nu vrea să discute despre această situație. 

Familia Bădălau și-ar dori copiii în creștere în mod exclusiv. Din surse apropiate familiei, motivul este că Sabina, sora lui Bădălau Jr, nu ar putea avea copii și își dorește să-i crească pe cei doi nepoți ca pe copiii ei. Aceasta este și dorința lui Niculae Bădălau și a soției sale, care se văd în situația de a nu se bucura la bătrânețe de nepoți și urmași. 

La rândul său Claudia, mama copiilor, nu vrea în ruptul capului ca cei doi minori să crească în anturajul tatălui. În tot acest război conjugal singurii care au de suferit, atât acum cât și mai târziu, rămân doar cei doi copii.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.