Evenimentul ZileiMondenClaudia Pătrășcanu, noi săgeți către Gabi Bădălău. Drăgușanu a ieșit din joc

Claudia Pătrășcanu, noi săgeți către Gabi Bădălău. Drăgușanu a ieșit din joc

Claudia Pătrășcanu, noi săgeți către Gabi Bădălău. Drăgușanu a ieșit din joc
Claudia Pătrășcanu a reacționat după despărțirea fostului soț, Gabi Bădălău, de Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a avut prima reacție referitor la despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Artista a etichetat drept “rușinos” modul în care acesta a decis să gestioneze relația cu blondina. A preferat însă să nu ofere prea multe detalii, pentru că sunt la mijloc și cei doi copii pe îi au împreună, relatează AntenaStars .

„Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri , căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii, le-o dăm. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că nu o mai surprinde nimic în ceea ce îl privește pe Gabi Bădălău. Ea spune că de-a lungul mariajului pe care l-a avut cu acesta, a avut timp să îl cunoască destul de bine.

Artista este îngrijorată pentru exemplul oferit de Gabi Bădălău copiilor și trauma psihologică pe care aceștia o traversează. Copii sunt cu siguranță dezorientați și victimele unei situații pe care n-au ales-o.

Claudia Pătrășcanu: „Nu mă mai surprinde nimic”

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi.

Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii, dar deja s-au întâmplat cam multe şi este clar că nu se mai gândeşte la ceea ce vor spune copiii, la educaţia lor.”, a comentat Claudia Pătrășcanu.

În privința copiilor, Claudia Pătrășcanu a spus: „Nu știu ce să le răspund”

În interviul exclusiv pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a declarat că este irelevant pentru ea dacă relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu ar fi putut conduce la o căsătorie.

„De ce ar trebui să îmi pierd energia şi timpul pentru altcineva sau pentru alte lucruri? Fiecare face atât cât poate şi cât ştie. Nu ştiu ce să spun. Nu îmi dau cu părerea nici despre căsătoria lui, nici despre viaţa lui. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune.

Pe mine au început deja să mă întrebe lucruri şi de multe ori sunt blocată. Nu ştiu ce să le răspund. Probabil că tatăl lor o să le vorbească în momentul în care va fi întrebat el de către băieţi.”, a declarat în încheiere Claudia Pătrășcanu.


Accesează: