Dacă la început cei doi și-au ținut ascunsă de ochii fanilor relația, acum, artiștii trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au început să-și transmită zilnic mesaje de dragoste.

”Ce înseamnă să ai nevastă!”, a scris Edward Sanda pe Insta Stories, în dreptul unui filmuleț în care fiica lui Pavel Stratan îi trage gluga pe cap și o leagă strâns la gât. Apoi, își pune și ea gluga pe cap și încep să se amuze, potrivit cancan.ro.


Cleopatra Stratan, gata pentru marele pas! Dată confirmată. Tatăl ei e cel mai fericit

Cleopatra Stratan rupe tăcerea. Zvonurile, confirmate de cântăreață! „Sutem împreună…”

S-a ferit de lume cât a putut, dar a fost prins. Un bărbat celebru, în relație cu…


De curând, Cleopatra i-a făcut o declarație de dragoste iubitului său, care i-a emoționat pe fani. „TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!❤️La mulți ani, TOT-ul meu!”, a spus Cleopatra Stratan.

Edward nu a rămas indiferent și i-a răspuns printr-un mesaj la fel de special: „Îți mulțumesc ca exiști in viața mea și ca îi dai sens! Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Mulțumesc , cea mai frumoasa și specială fata din univers.


Cleopatra Stratan, apariție de senzație. Cu ce vedetă de la Hollywood seamănă cântăreața | FOTO

Cântăreața Cleopatra Stratan uimește din nou.„ Eu pot să intru la pușcărie, că fac omor de persoane”

Cleopatra Stratan și-a surprins fanii. Încă o poză naște controverse


Cleopatra nu a ajuns încă la vârsta majoratului, ea având acum 17 ani, în timp ce Edward Sanda a împlinit de curând 23 de ani. Cei doi sunt acum la Chișinău, unde pregătesc împreună și o surpriză muzicală.


Cleopatra Stratan a spus adio copilăriei. Cu cine se iubește cântăreața

Cleopatra Stratan a dispărut! „Angela”, principala suspectă