Dan Negru a rămas blocat pe Valea Oltului: Când l-au făcut austriecii era un drum pentru trăsuri. E tot așa

Dan Negru a rămas blocat pe Valea Oltului: Când l-au făcut austriecii era un drum pentru trăsuri. E tot așa

Chiar dacă traficul vehiculelor rutiere cu masa mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane este interzisă în acest weekend, pe Valea Oltului se circulă foarte greu. Fapt confirmat de Dan Negru, care a anunțat că este blocat în trafic.

Pentru că a început minivacanța de 1 mai, ambuteiajele s-au creat pe multe dintre drumurile naționale. Românii care se îndreaptă către destinațiile de vacanță vor avea parte de mari surprize, iar dintre cei prinși în aglomerație este şi Dan Negru.

Dan Negru a postat vineri o fotografie cu coloana de mașini formată pe Valea Oltului în care spune că atunci când austriecii au făcut acest drum era prevăzut pentru trăsuri. În prezent este tot așa, a scris realizatorul TV.

Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea

„N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre. Luați-o pe drumul ăsta în vacanța de 1 mai. Un inginer austriac, Friedrich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea. Acu' 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”, a scris Dan Negru.

Unde va fi interzisă circulaţia camionelor în aceste zile de sărbătoare

Circulaţia camioanelor va fi interzisă în zilele de duminică şi luni, în anumite intervale orare, pe Autostrada Soarelui și două drumuri naționale

CNAIR anunţă că traficul vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane este interzisă în zilele de duminică 30 aprilie 2023 și luni 1 Mai 2023 (ziua Muncii), după cum urmează:

– pe ambele sensuri ale Autostrăzii Soarelui, traseul Bucureşti (intersecția A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Fetești – Cernavodă – Constanța (intersecția A2 cu A4), duminică între orele 16.00 – 22.00 și luni între orele 6.00 – 22.00

– pe ambele sensuri ale ale DN 7, traseul Piteşti (intersecția DN7 cu DN7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecția DN7 cu DN 1), duminică între orele 18.00 – 22.00 și luni între orele 6.00 – 22.00

– pe ambele sensuri ale ale DN 39, traseul Agigea (intersecția DN39 cu DN 39A) – Mangalia (limita municipiu), duminică între orele 16.00 – 22.00 și luni între orele 6.00 – 22.00, potrivit Agerpres.