Evenimentul Zilei > Actualitate > Dan Diaconescu a lansat o prăjitură care îi poartă numele! Ce conține și cât costă
Dan Diaconescu a lansat o prăjitură care îi poartă numele! Ce conține și cât costă

Dan Diaconescu a lansat o prăjitură care îi poartă numele! Ce conține și cât costă

Dan Diaconescu, proaspăt ieșit din închisoare, și-a lansat propria prăjitură. Desertul, care arată destul de bine conține ciocolată albă și ciocolată neagră, dar și fructe.
Pe glazura de ciocolată albă care o învelește sunt înscrise inițialele fostului parlamentar: D.D.
 
O porție din această prăjitură costă 11 lei.
 
Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj.
 
Dan Diaconescu a declarat, la ieșirea din penitenciar, că refuzul de a accepta pactul cu Sistemul l-a adus în stadiul de a pierde tot și de a face pușcărie.
 
„Acum vreau să mă rezum la următoarea concluzie: dacă aș fi acceptat propunerile lor din ultimii ani, probabil că partidul meu ar fi fost la guvernare. Poate că eu eram prim-ministru și în orice caz, televiziunile mele nu s-ar fi închis. Neacceptând propunerile lor și dând dovadă de curaj în care aș vrea să mă urmați,au făcut tot ceea ce au amenințat: mi-au închis televiziunile partidul, mi-au luat totul, mi-au luat libertatea, tatăl, crezând că în felul acesta m-au învins”, a declarat Diaconescu, la ieșirea din penitenciar.
 
 
Sursa foto: Cancan.ro