Evenimentul ZileiMondenDan Barna, subiect de parodie pe YouTube. Ce comentează internauții. VIDEO

Dan Barna, subiect de parodie pe YouTube. Ce comentează internauții. VIDEO

Dan Barna, subiect de parodie pe YouTube. Ce comentează internauții. VIDEO
Vicepremierul Dan Barna, liderul USR, a ajuns subiectul unei parodii care este distribuită pe internet

Liderul USR, Dan Barna, a devenit subiectul unei parodii distribuite pe YouTube. Este vorba despre o melodie rock, intitulată „Fericiți în România”, care începe cu versurile „Dacă era Dan Barna președinte…”. Melodia distribuită pe YouTube este interpretată de o trupă – Lunatic – și a strâns peste 6.500 de vizualizări în câteva ore.

Dan Barna a candidat la președinția României în 2019, susținut de Alianța formată din USR și PLUS. El s-a clasat pe locul al treilea, la finalul primului tur de scrutin, după Klaus Iohannis, cel care avea să câștige și Viorica Dăncilă, propusă și susținută de PSD.

Dan Barna s-a remarcat în timpul campaniei electorale, printr-o declarație legată de tragedia de la Caracal, care s-a petrecut în acea perioadă. El a spus că dacă ar fi fost președinte, această tragedie nu s-ar fi întâmplat.

„Dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat…”, spunea Dan Barna, dând prilejul la numeroase ironii din partea adversarilor săi politici.

Cum sună parodia dedicată lui Dan Barna

Acum, parodia realizată de trupa Lunatic, parafrazează chiar acest început de declarație. Într-un stil amuzant, autorii melodiei ne prezintă „realizările” lui Dan Barna, ca președinte al României, în cazul în care ar fi fost ales.

„Dacă era Dan Barna preşedinte,

Nu mai venea nici pandemia.

Eram imuni la sărăcie

Și trăiam fericiţi în România.

Dacă era Dan Barna preşedinte,

Vai ce guvern şi premier aveam…

Ne exploda şi PIB-ul şi economia

Și datoria toată ne-o plăteam.

Ar fi fost minunat, ne bucuram cu toții!

Fericiți în România… râdeam ca idioții!

Dacă era Dan Barna președinte…”, spun cei de la Lunatic.

Internauții nu au scăpat prilejul să comenteze

Clipul și melodia a atras mai multe comentarii din partea internauților care l-au vizionat și care s-au și amuzat. Se pare că însuși Dan Barna a distribuit-o în pagina sa de Facebook.

„Dacă era Dan Barna acum președinte, Voiculescu și-ar fi dat singur demisia și apoi tot el ar fi propus noul ministru al Sănătății”;

„USR a pierdut si o sa mai piarda cu Barna. La următoarele alegeri nu va mai face pragul. Fritz nu o să mai câștige primăria Timișoara. Au uitat de promisiunile din campanie: fără pensii speciale, fără penali în funcții publice. Ne-au ciuruit….”

„Melodia asta îl face să pară mai simpatic și uman, nu așa reptilian cum e uneori :))), foarte catchy și amuzant, bravo!”

„Hahahaha, nu auzisem de voi, dar a dat Barna share pe facebook.  Nu-i rea piesa, și asta v-o spune un sustinător USR PLUS. Like si abonat. PS: Barna este mult peste tot ce poate oferi oricare dintre celelalte partide politice”.


Accesează: