Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dan Barna a plâns în timpul unei emisiuni televizate. Lacrimi de crocodil sau emoție sinceră pentru vicepremier? VIDEO
Dan Barna a plâns în timpul unei emisiuni televizate. Lacrimi de crocodil sau emoție sinceră pentru vicepremier? VIDEO

Dan Barna a plâns în timpul unei emisiuni televizate. Lacrimi de crocodil sau emoție sinceră pentru vicepremier? VIDEO

Dan Barna, vicepremier și lider al USR-PLUS, a vărsat lacrimi în momentul în care a fost întrebat de gazde când a plâns ultima dată.

Vicepremierul Dan Barna a plâns la televizor, în timp ce a participat la emisiunea „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de la Digi 24. La un moment dat, copreședintele USR-PLUS a fost întrebat când a plâns ultima dată. Barna s-a emoționat și a povestit că, un moment special pentru el a fost atunci când a ajuns la Elisabeta Rizea, la Nucșoara.

Ce l-a emoționat pe Dan Barna până la lacrimi

„Am fost la Elisabeta Rizea la Nucșoara. Și…. doamna aceea… și acum dacă încep să povestesc o să mă emoționez… Doamna aceea înseamnă pentru mine exact dovedirea faptului că în România există niște demnitate. Și văzând acolo casa ei, m-am emoționat foarte tare. Ceea ce se întâmplă și acum”, a spus Dan Barna, cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii.

Dan Barna se gândește deja la campania prezidențială din 2024, atunci când vrea să intre din nou în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. Așa că lacrimile din emisiunea respectivă pot fi puse și pe seama unui exercițiu de atragere al afectivității.

Dan Barna ar vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024

„Ce pot să spun acum cu fermitate este că îmi doresc să am o prezenţă cât mai consistentă în politica din România şi în următorii ani. Nu este însă o chestiune de viață și de moarte.

E un scenariu real, e un scenariu care există, despre care discutăm, discută şi colegii mei, discut şi eu. Vom vedea dacă asta va fi decizia până la urmă. Nu o exclud, nici nu este o chestiune de viaţă şi de moarte. Este o posibilitate. Asta voi decide împreună cu colegii mei, poate să fie. Nu exclud. Politica nu se face de azi pe mâine, dar în egală măsură ceea ce pot să spun acum cu fermitate este că îmi doresc să am o prezenţă cât mai consistentă în politica din România şi în următorii ani. Dacă asta va presupune şi o candidatură la prezidenţiale, mi-o voi asuma fără niciun fel de problemă”, a declarat Barna.