Prezent la B1 TV, jurnalistul Dan Andronic a comentat despre evoluția recentă a anchetelor asupra afacerilor lui Liviu Dragnea. Conform unei note secrete despre Teldrum și Liviu Dragnea, se vorbește de fraude grave, și mai mult, în aceste note secrete apare și numele lui Călin Popescu Tăriceanu. În nota care urmează să fie publicată total de Rise Project, se mai vorbește de suma de 400 milioane de lei. Mai mult, Liviu Dragnea a „confiscat” un serviciu secret care făcea rapoarte despre afacerile sale.

Dan Andronic a spus că pe lângă Teldrum, Liviu Dragnea ar putea avea și noi probleme „Domnul Dragnea începe să aibă alte probleme, acesta este doar începutul. Ăsta este tipul de investigație care anunță o ofensivă.” Mai mult acesta spune că la DNA se lucrează la mai multe dosare unde apare numele lui Liviu Dragnea. Acesta adaugă că „Reacția lui Dragnea la toate dezvăluirile Rise Project este stupidă.”

Referitor la zvonurile apărute despre un conflict între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, jurnalistul a spus că „Nu cred în povești din astea. Este genul de știre care are ca scop oferirea unui profil de războinic a unui prim ministru care nu are chiar legătură cu Palatul Victoria.”

 

 

Te-ar putea interesa și: