Evenimentul ZileiActualitateD’ale polițiștilor. Urmărire buclucașă, soldată cu trei victime

D’ale polițiștilor. Urmărire buclucașă, soldată cu trei victime

D’ale polițiștilor. Urmărire buclucașă, soldată cu trei victime
Trei persoane, între care şi doi poliţişti care se angajau în urmărirea unei maşini al cărei şofer depăşise viteza legală, au fost rănite într-un accident rutier, vineri seara, pe DN 15 E 578, în zona localităţii Vălenii de Mureș.

„Astăzi, în jurul orei 19,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, pe DN 15 E 578, cu implicarea unei autospeciale de poliţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN 15 E578, la km 120+650 m, în localitatea Vălenii de Mureş, se pare că un echipaj rutier, format din doi poliţişti, aflat în serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier, deplasându-se pe direcţia Reghin-Topliţa, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depăşit regimul legal de viteză.

În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroşată de un autoturism, care circula din sensul opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi poliţişti, precum şi a conducătorului autoturismului în cauză, care au fost transportaţi la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit comunicatului IPJ Mureş, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că în urma accidentului rutier au rezultat trei victime, una de cod roşu, una de cod galben şi una de cod verde.


Accesează: