Evenimentul Zilei > Politica > Daciana Sârbu: Nu s-a născut doamna Macovei europarlamentar, noi sperăm să nu o mai vedem acolo
Daciana Sârbu: Nu s-a născut doamna Macovei europarlamentar, noi sperăm să nu o mai vedem acolo

Daciana Sârbu: Nu s-a născut doamna Macovei europarlamentar, noi sperăm să nu o mai vedem acolo

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu le-a spus, marți seara, alegătorilor din orașul Ocna Sibiului, că speră ca Monica Macovei (PDL) să nu mai ajungă în Parlamentul European, scrie Agerpres.

"Nu s-a născut doamna Macovei europarlamentar și din păcate este acum pe un loc pe listă și noi sperăm să nu o mai vedem acolo pentru că ne ocupă o mare parte din timp aceste discuții și aceste minciuni, ca noi, apoi, să venim să spunem că nu e adevărat și să le explicăm colegilor noștri că acești oameni nu își iubesc țara", a spus Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta.

Aceasta le-a amintit sibienilor că a promovat în Parlamentul European produsele tradiționale românești, printre care și brânza de Sibiu. Daciana Sârbu a mărturisit că, după ce a dus brânză de Sibiu la Parlamentul European, chiar și după trei luni, europarlamentari din alte țări o căutau cerând din acest sortiment de brânză foarte bun.