SUV-ul Dacia Duster, lăudat fără reţineri în presa britanică

SUV-ul Dacia Duster, lăudat fără reţineri în presa britanică

"The Sunday Times", care a publicat duminică un articol laudativ la adresa SUV-ului Dacia Duster, este doar cea mai nouă instituţie media britanică impresionată de modelul românesc, cel mai ieftin autoturism 4x4 comercializat în Insulă.

Dom Joly este un cunoscut actor de comedie britanic. Şi un la fel de renumit editorialist, autor al unor articole despre turism.

Duminica trecută, Joly a publicat un articol consistent în "The Sunday Times", în care subiectul a fost cel mai nou, dar şi cel mai ieftin SUV apărut pe piaţa britanică - Dacia Duster.

Articolul laudativ este cel mai recent dintr-o serie consistentă, care a putut fi observată în presa britanică (mai ales cea specializată) în ultimele săptămâni. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu un preţ minim de circa 9.000 de lire sterline, Dacia Duster este cel mai ieftin autoturism 4x4 comercializat în Insulă.

Articolul lui Dom Joly nu este un test propriu-zis, ci o poveste amuzantă şi laudativă, care a avut drept pretext dorinţa soţiei autorului de a-şi schimba maşina.

Ca din întâmplare - una care părea iniţial destul de ruşinoasă -, Joly a intrat în posesia unui Duster (cu tracţiune faţă), în care şi-a urcat familia pentru o mică excursie.

Printre cele mai reuşite rânduri ale autorului materialului se numără: "O să iubiţi maşina. Este un SUV din România, niţel amuzant". Dar şi: "Surprizător, nu e o maşină urâtă!".

"Îmi ştiu copiii, sunt un pic snobi, nu mă aşteptam să le placă maşina", a mai punctat Joly, înainte de a trage o concluzie desprinsă parcă dintr-un episod "Top Gear": "Am tot aşteptat să descopăr păcăleală în legătură cu maşina asta. N-am găsit-o".