În inconştienţa ei, toată scena a fost filmată chiar de femeie şi postată pe pagina sa de socializare.

Femeia locuia cu băieţelul ei de un an și jumătate la bunicul său în vârstă de 83 de ani. Tânăra divorţase de curând de soţul ei.

Demersul criminal al femeii nu a fost dus până la capăt deoarece poliţiştii au intervenit la timp pentru a salva copilul.

Autorităţile au văzut filmul de groază pe internet şi s-au autosesizat. Astfel viaţa copilului a putut fi salvată

„Pe parcursul zilei au avut în ospeție la niște rude. Din spusele ei au stat la masă, în timpul căreia a apărut un conflict spontan, între ea şi cumnata sa, ca urmare la ce rudele au plecat la Rezina. După, femeia de 27 ani fiind agitată, în urma emoțiilor negative a săvârşit acțiunile pe care le-a filmat şi le-a trimis unei mătuşe, care se află peste hotarele țării care ulterior le-a trimis la alte rude. Pe cazul dat a fost pornită cauza penală pe violență în familie”, a comunicat Irina Burdujan, ofițer de presă.

Ministra Sănătății, Muncii și a Protecției Sociale, Ala Nemerenco, a anunțat pe pagina sa de Facebook că băiețelul a fost preluat de rude apropiate și este în siguranță deplină.

„Mâine dimineața se va întruni Comisia pentru protecția copilului aflat în dificultate și va decide pașii următori pentru a asigura protecția și suportul necesar copilului”, a scris ministra.

Mama copilului a fost dusă la un spital de psihiatrie pentru a fi consultată de medici, potrivit realitatea.md

Te-ar putea interesa și: