Evenimentul Zilei > Social > Cutremur în presa românească. A murit Adrian Oprea, unul dintre cei mai îndrăgiți și vechi prezentatori
Cutremur în presa românească. A murit Adrian Oprea, unul dintre cei mai îndrăgiți și vechi prezentatori

Cutremur în presa românească. A murit Adrian Oprea, unul dintre cei mai îndrăgiți și vechi prezentatori

Doliu în lumea radio și a televiziunii din județul Hunedoara. Un celebru jurnalist s-a stins din viață. Este vorba despre Adrian Oprea, unul dintre cei mai longevivi realizatori de emisiuni radio şi de televiziune.

Adrian Oprea, unul dintre veteranii presei românești din Hunedoara, a încetat din viață, miercuri, 28 iulie. Anunțul a fost făcut de foștii colegi ai jurnalistului, de la publicațiile Replica și Info Hd.

Adrian Oprea a fost un ”suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desişul uneori deprimant al vieţii, spirit de descoperitor, dar și un jurnalist cu har”, notează aceștia în mesajul de condoleanțe.

Adrian Oprea, veteran al presei românești, a încetat din viață

Realizatorul de emisiuni radio și de televiziune Adrian Oprea și-a început cariera în presă la Radio Color Hunedoara, post înființat în anul 1996. În ultimii ani de viață a realizat emisiuni la postul Info HD, cea mai recentă ele fiind susținută pe data de 22 iulie.

Moartea jurnalistului a tulburat colegii de presă, care au transmis un mesaj de condoleanțe în acest sens.

„Colegul nostru Adrian Oprea a fost chemat acum să împărtășească, undeva, în cuprinsul adevărului etern, împlinirea drumului său de om. Prea devreme pentru toți cei care i-au fost aproape, pentru cei care l-au cunoscut preț de o viață sau preț de o clipă. Prea devreme și tulburător, Adi Oprea ne-a lăsat cu grijile lumii, pentru a se odihni în altă rânduială. Suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desișul uneori deprimant al vieții, spirit de descoperitor, jurnalist cu har, coleg și prieten de nădejde, Adi Oprea ne-a bucurat tuturor spirala timpului pe care am parcurs-o împreună. Amintirea lui este neprețuită”, este mesajul transmis de foștii colegi de presă ai lui Adrian Oprea.