Un cuplu mortal. O femeie a oferit 2 milioane de dolari ca să-i fie asasinat soțul

Un cuplu mortal. O femeie a oferit 2 milioane de dolari ca să-i fie asasinat soțul

Un cuplu mortal. Doi soți din California încercau să se elimine unul pe altul. Nu era o metaforă. Soția a fost prinsă când oferea o grămadă de bani pentru asta.

Cuplu mortal. O femeie din California a fost acuzată că a încercat să angajeze pe cineva să-și ucidă soțul. Era un personaj cunoscut pentru implicarea sa într-un spectacol ecvestru de lux, eșuat. Un scandal care a făcut titluri acum un deceniu.

Tatyana Remley, în vârstă de 42 de ani, a fost arestată într-o operațiune sub acoperire la un Starbucks din Solana Beach. Evenimentul s-a petrecut la începutul lunii august, la aproximativ o lună după ce soțul ei, Mark Remley, a descoperit că vroia să-l omoare. Ea oferise unui prieten comun 2 milioane de dolari pentru a-l ucide. Tatyana Remley este, de asemenea, acuzată de deținerea unei arme de foc care nu era înregistrată pe numele ei.

Mark Remley s-a prezentat el însuși la poliție după ce a aflat despre complot. Vestea i-a venit din partea aceluiași prieten pe care soția sa încerca să-l plătească ca să-l omoare. După arestarea soției, el le-a spus polițiștilor că ea i-a incendiat casa cu câteva zile înainte de a încerca să organizeze lovitura, a relatat Coast News.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cuplu mortal, plin de acuzații de violență

Ea riscă până la nouă ani de închisoare pentru complotul de omor, plus încă un an pentru acuzațiile privind armele. Incidentul a fost doar cel mai recent în cei 12 ani tumultuoși ai căsniciei lor.

Cuplul mortal. Căsătoriți în 2011, Remley au făcut titluri de presă un an mai târziu, după ce au organizat un elaborat spectacol ecvestru acrobatic multi-milionar. Urmau să aibă loc 45 de reprezentații, numite Show Valitar. Spectacolul extravagant a fost anulat după doar câteva spectacole, iar echipa și artiștii au rămas cu mâinile goale.

De-a lungul anilor, cuplu mortal a depus acte de divorț și și-a reluat căsnicia de mai multe ori. Fiecare soț l-a acuzat pe celălalt de comiterea de acte de violență.

Stil de viață luxos

În cea mai recentă cerere de divorț din mai, Tatyana Remley l-a acuzat pe soțul ei că i-a pus un pistol la cap într-un incident. Apoi că a alergat-o prin casă cu un cuțit într-altul și că a tras cu o armă de foc în casa lor în timpul unui alt conflict. Mark Remley a negat acuzațiile soției sale.

Tatyana Remley a susținut, de asemenea, că a fost agresată sexual sub amenințarea unei arme de către un prieten, în timp ce soțul ei era prezent. În ciuda problemelor lor, perechea a menținut un stil de viață luxos. Care a implicat numeroase locuințe, mașini sport, bărci, călătorii, animale de companie exotice și cheltuieli lunare considerabile, conform documentelor din cea mai recentă cerere de divorț.

Cheltuieli de 50.000 de dolari pe luna

„Soția traversează o situație financiară extrem de dificilă. Ea nu este capabilă să-și mențină cheltuielile lunare la doar 12.000 de dolari. Cu mult mai puțin [decât] ceea ce era obișnuită să primească, 50.000 de dolari”, se arată într-o petiție. „Ea nu are venituri și nu are aceeași acces la fonduri și active, fiind la discreția soțului.”

Pe lângă alocația lunară, Tatyana Remley a cerut acces la una dintre casele lor, la două dintre mașinile lor, la un ATV și la papagalul lor de companie.

Deocamdată lucrurile s-au rezolvat. Din cuplu mortal, Tatyana va rămâne în spatele gratiilor și are termen la tribunal în octombrie, scrie NY Post.