Evenimentul Zilei > Social > Cumpănașu despre interviul fiicei lui Dincă: „minte cum respiră!”
Cumpănașu despre interviul fiicei lui Dincă: „minte cum respiră!”

Cumpănașu despre interviul fiicei lui Dincă: „minte cum respiră!”

După interviul dat de fiica lui Dincă, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, susține că Daniela Dincă „minte cum respiră”, în declarațiile publice.

Cumpănașu arată că este extrem de ciudat faptul că Daniela Dincă zice că a trecut prin fața casei tatălui ei, dar nu s-a oprit pentru că era în grabă, însă pentru a trece prin fața acelei case trebuie să te abați din drumul principal.

„Femeia asta minte cum respiră. Cum adică a trecut pe lângă casa lui taică-su și nu a oprit? Dacă mergi din Dăbuleni spre Timișoara nu treci pe acolo, aia e o stradă lăturalnică. Oamenii aceștia știu foarte bine de apucăturile lui Dincă. Sunt convins că ascund ceva. Cum nu știau de apucăturile lui taică-su de acum zece ani. Ea este în cârdășie cu taică-su, iar procurorii au făcut o înțelegere cu familia ca să li se potrivească lor perfect rețeta de omor. Procurorii au o singură variantă. Ăsta a omorât două fete, acesta-i cazul, s-a terminat. Dacă la Alexandra s-au mai legat de dinți, la Luiza nu avem nimic. A apărut nevastă-sa și a spus că a fost în ziua aia, nu a intrat în casă, dar a văzut butoiul.

La audieri, nevastă-sa a zis că în ziua în care a venit a primit-o cu flori, deci era un romantic, i-a mai dat vreo două palme, ea n-a intrat în casă, doar în curte și a văzut butoiul. Îl întreabă pe Dincă„ dar cu cenușa asta ce e?” Asta a declarat ea. După ce a primit-o cu flori și i-a dat două palme, pe ea o interesa ce era cu cenușa din butoi. Și apoi ea a plecat din Caracal la băiatul din Arad”,a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.