Evenimentul Zilei > Sport > Cum l-a răsplătit Becali pe Moruțan. Acum, toți vor să se transfere la FCSB!
Cum l-a răsplătit Becali pe Moruțan. Acum, toți vor să se transfere la FCSB!

Cum l-a răsplătit Becali pe Moruțan. Acum, toți vor să se transfere la FCSB!

Finanțatorul FCSB continuă seria de cadouri făcute jucătorilor săi.

După ce a răsplătit evoluțiile lui Florinel Coman cu 250.000 de euro, împrumut pentru o casă noup, Gigi Becali a făcut același gest și pentru Olimpiu Moruțan. Latifundiarul din Pipera are o afinitate pentru „perlele” sale și nu face rabat de la niciun efort când i se cere ajutorul.

Contactat de Moruțan, care i-a cerut un împrumut de 150.000 de euro, anunță Digisport, Gigi Becali nu a stat pe gânduri, mai ales că povestea fotbalistului l-a impresionat. Olimpiu Moruțan a vrut banii pentru a cumpăra o casă în Cluj în care să se mută părinții săi, aflați acum la muncă în străinătate!

„Da, tată, așa este. A venit băiatul la mine și mi-a zis că vrea să-și cumpere o casă, ca să-și aducă părinții înapoi în România. Păi, le-am dat eu altora pentru mașini și alte prostii, cum să nu-i dau lui Moruțan ca să ia o casă pentru maică-sa și taică-su?”, a recunoscut Becali.

În cazul lui Florinel Coman, care a cerut bani tot pentru o casă, Becali a explicat că s-a folosit de împrumut și pentru a-l „sechestra” pe jucător: „Nu poți să mai pleci dacă ceri 250.000 de euro ca să-ți iei casă! Am fost de acord, i-am spus că ne vom socoti noi, «îți dau banii, îți fac poftele, dar nu ai voie să ceri să pleci când vrei tu. Numai când vreau eu». Ideea este că vreau să-i toate poftele, pentru a avea și el mulțumire sufletească și să nu facă mofturi”.