Evenimentul Zilei > Monden > Cum explică Viorica de la Clejani problemele fiicei ei. Ce-i lipsește Margheritei
Cum explică Viorica de la Clejani problemele fiicei ei. Ce-i lipsește Margheritei

Cum explică Viorica de la Clejani problemele fiicei ei. Ce-i lipsește Margheritei

Viorica de la Clejani dă explicații șocante în legătură cu problemele pe care le are fata ei.

Momente dificile pentru o cunoscută artistă din România din cauza reprezentând-o problemele grave pe care le-a avut în ultima perioada fata ei.

Viorica de la Clejani, care face declarații șocante despre fata ei, Margherita,cea care a fost implicată în ultima perioada în numeroase scandaluri.

”Nu are bărbat!”, a declarat Viorica de la Clejani, mama Margheritei.

Clipe dramatice pentru Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani nu este în ultimul timp o mama fericită deoarece fata sa a provocat un scandal uriaș în centrul Bucureștiului. Pentru Margherita de la Clejani, acest an se pare că i-a adus numai ghinion.

Polițișții au acuzat-o pe tânără că se afla la volan sub influența unor substanțe interzise. Acum o săptămâna ea a fost în centrul unui scandal de mare amploare în Capitală. Practic, Margherita s-a luat la bătaie cu alte două femei, motiv pentru care s-a ales cu încă un dosar penal.

Poliția, chemată să intervină în păruiala între cele trei femei

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată̆ cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societă̆ți comerciale. La locație au sosit polițișții care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezență la fața locului. În cauză polițișții au întocmit un dosar sub aspectul să̆vârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare. Iar cercetările continuă̆ pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au declarat surse autorizate despre scandalul în care a fost implicată Margherita de la Clejani.

Viorica de la Clejani a fost surprinsă zilele trecute când făcea diferite cumpărături pentru casă. Artista era îmbrăcată lejer, purtând un trening și o bluză. Viorica de Clejani a vorbit cu reporterii WOWbiz despre scandalurile în care a fost implicată fata ei. Vedetă a acuzat presa că nu ar prezenta realitatea privind fata sa și ieșirile ei nepotrivite. Apoi, cântăreața și mama tinerei a dezvăluit care este problema cu fiica sa.

„Este nervoasă din cauza motivelor hormonale”

Atunci când a fost întrebată de ce este nervoasă în ultima perioada fata ei, Viorica de la Clejani a dat un răspuns șocant, țipând la reporteri: „Pentru că NU ARE BĂRBAT”. Ea a explicat că Margherita de la Clejani este nervoasă din cauza motivelor hormonale, neavând un iubit care să o liniștească.

Margherita de la Clejani, accident rutier

La sfârșitul lunii mai, Margherita a intrat cu mașina într-un autoturism parcat regulamentar. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost testată și cu Drugtestul. Rezultatul testului a arătat că ea ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Rezultatele analizelor de sânge de la INML au fost predate poliției. Potrivit unor surse, ea ar fi consumat un cocktail de de substanțe interzise printre care cocaină și metadonă, potrivit wowbiz.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: