Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum au intervenit medicii de la Spitalul Elias pentru presupusul criminal al lui Emi Pian
Cum au intervenit medicii de la Spitalul Elias pentru presupusul criminal al lui Emi Pian

Cum au intervenit medicii de la Spitalul Elias pentru presupusul criminal al lui Emi Pian

Uciderea lui Florin Mototolea (foto), zis Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a stârnit, totodată, și o anchetă complexă.

Cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian ar fi un tânăr în vârstă de 24 de ani. Cei doi au avut un conflict în cartierul Giulești, în noaptea de luni spre marți (4 august), iar presupusul atacator a fost imediat transportat cu ambulanța la Spitalul Elias. El se numește Richard Emanuel Gheorghe, are 26 de ani și face parte din clanul Rinu, al spoitorilor, ce stăpânește zona Bucureștii Noi-Chitila.

Potrivit retetesivedete.ro, Richard Emanuel este internat în secția Ortopedie a Spitalului Elias, deoarece a fost adus cu o mână ruptă, singura afecțiune mai gravă după bătaia din noaptea de 4 august dintre participanții la ședința de barbut din Giulești.

Astăzi, 6 august, medicii de la Elias l-au băgat în sala de operație și i-au băgat o tijă metalică în mână. O perioadă destul de lungă, „samrdoiul”, despre care se spune că a fost boxeur, va fi în imposibilitatea de a mai apuca sau se apăra cu acea mână. Este foarte liniștit, dar speriat, și respectos cu tot personalul medical, ne-au spus surse din spital. Este păzit de polițiști, nu numai ca să nu fugă din spital, ci a nu veni peste el membrii ai clanului lui Emi Pian, dornici să-și facă ei dreptate.

Inițial, după primele afirmații ale interlopilor implicați în conflict, suspectat de uciderea lui Pian a fost Ciprian Gheorghe, zis Napy. După mai multe audieri la Poliția Capitalei, a căzut acuzația asupra lui, cel indicat că a lovit fiind tânărul internat la Elias. Dar nici pe el nu l-au indicat toți ca fiind autor.

Deocamdată, nici Richard Emanuel Gheorghe și nici altcineva nu a fost pus sub acuzare pentru moartea liderului Duduienilor. Și nici nu se va întâmpla nimic până după înmormântarea lui Florin Mototolea, fiindcă polițiștii își iau măsurile lor de prevenție. Iar în tabere se poartă negocieri de tot felul. N-ar fi prima dată când se apelează la strategia asta când e vorba de reglare de conturi între interlopi.

Rudele lui Emi Pian au fost convinse să respecte regulile impuse de restricțiile pandemiei și, azi, au delimitat cu garduri metalice intrarea în curtea casei, unde au expus coșciugul cu aer condiționat al lui Emi Pian. Au împărțit și măști celor care au venit să-și ia adio de la defunct. Astfel, cu toții îi pot asculta pe Florin Salam și alți maneliști jelindu-l pe șeful Duduienilor în stilul carateristic romilor, mai informează sursa citată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: