Prințul William și prințul Harry au promis, la un moment dat, în copilărie, că vor fi cei mai buni prieteni și nimic nu-i va despărți. Cei doi au fost puși de mama lor, prințesa Diana, să promită că nu se vor certa și nimic nu o să intervină în relația lor. Este o dezvăluire făcută de Simone Simmons, o fostă apropiată a Dianei. După ce i-a pus pe fiii ei să jure că nu se vor certa, cei trei au parafat înțelegerea cu o îmbrățișare de grup.

Prințesa Diana i-a pus pe William și Harry că vor rămâne cei mai buni prieteni

Simone Simmons este citată într-o ediție revizuită a cărții „Bătălia fraților”, scrisă de Robert Lacey. „Trebuie să îmi promiteți că o să fiți întotdeauna cei mai buni prieteni și că vă veți sprijini unul pe celălalt. Să nu lăsați pe nimeni să intervină între voi”, le-a spus prințesa Diana lui Harry și William.

„Ambii băieți i-au promis mamei lor că așa vor face. Apoi cei trei s-au luat în brațe. Oricine s-ar fi topit dacă ar fi văzut acea scenă. Apoi, au ieșit ca să joace fotbal”, spune Simmons, citată în cartea respectivă, conform tabloidului „The Sun”.

Relația s-a deteriorat după apariție lui Meghan

Așa cum este cunoscut, cei doi s-au certat după ce relația dintre Harry și Meghan a devenit tot mai solidă și s-a finalizat cu căsătoria. Apoi, ei doi s-au rupt de familia regală a Marii Britanii și au început să lanseze diferite torpile mediatice îndreptate către Palatul Buckingham. William și Harry și-au încălcat jurământul pe care l-au făcut în fața mamei lor, decedată într-un accident de mașină, la Paris, în anul 1997.

Acum, se pare că cei doi au încheiat un fel de armistițiu. S-au văzut la înmormântarea prințului Philip și urmează să participe la un eveniment foarte important la 1 iulie. În acea zi, cei doi vor dezveli o statuie dedicată prințesei Diana. Care ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.