Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cum au încălcat prinții William și Harry jurământul pe care i l-au făcut mamei lor, prințesa Diana
Cum au încălcat prinții William și Harry jurământul pe care i l-au făcut mamei lor, prințesa Diana

Cum au încălcat prinții William și Harry jurământul pe care i l-au făcut mamei lor, prințesa Diana

Un angajament pe care William și Harry și l-au luat de față cu prințesa Diana a fost încălcat odată cu trecerea timpului și apariția celebrei Meghan Markle.

Prințul William și prințul Harry au promis, la un moment dat, în copilărie, că vor fi cei mai buni prieteni și nimic nu-i va despărți. Cei doi au fost puși de mama lor, prințesa Diana, să promită că nu se vor certa și nimic nu o să intervină în relația lor. Este o dezvăluire făcută de Simone Simmons, o fostă apropiată a Dianei. După ce i-a pus pe fiii ei să jure că nu se vor certa, cei trei au parafat înțelegerea cu o îmbrățișare de grup.

Prințesa Diana i-a pus pe William și Harry că vor rămâne cei mai buni prieteni

Simone Simmons este citată într-o ediție revizuită a cărții „Bătălia fraților”, scrisă de Robert Lacey. „Trebuie să îmi promiteți că o să fiți întotdeauna cei mai buni prieteni și că vă veți sprijini unul pe celălalt. Să nu lăsați pe nimeni să intervină între voi”, le-a spus prințesa Diana lui Harry și William.

„Ambii băieți i-au promis mamei lor că așa vor face. Apoi cei trei s-au luat în brațe. Oricine s-ar fi topit dacă ar fi văzut acea scenă. Apoi, au ieșit ca să joace fotbal”, spune Simmons, citată în cartea respectivă, conform tabloidului „The Sun”.

Relația s-a deteriorat după apariție lui Meghan

Așa cum este cunoscut, cei doi s-au certat după ce relația dintre Harry și Meghan a devenit tot mai solidă și s-a finalizat cu căsătoria. Apoi, ei doi s-au rupt de familia regală a Marii Britanii și au început să lanseze diferite torpile mediatice îndreptate către Palatul Buckingham. William și Harry și-au încălcat jurământul pe care l-au făcut în fața mamei lor, decedată într-un accident de mașină, la Paris, în anul 1997.

Acum, se pare că cei doi au încheiat un fel de armistițiu. S-au văzut la înmormântarea prințului Philip și urmează să participe la un eveniment foarte important la 1 iulie. În acea zi, cei doi vor dezveli o statuie dedicată prințesei Diana. Care ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.