Evenimentul Zilei > EVZ Special > Adevărul despre Dodi Al-Fayed și relația cu prințesa Diana. Un apropiat rupe tăcerea
Adevărul despre Dodi Al-Fayed și relația cu prințesa Diana. Un apropiat rupe tăcerea

Adevărul despre Dodi Al-Fayed și relația cu prințesa Diana. Un apropiat rupe tăcerea

Unul dintre cele mai faimoase personaje care au ieșit din familia regală britanică în ultimul secol este defuncta prințesă Diana. Iubita prințesă a fost o figură extrem de influentă de-a lungul scurtei sale vieți și continuă să capteze atenția chiar și acum, la decenii după moartea ei.

Cu toate acestea, în spatele figurii mai mari decât viața era o femeie care căuta dragostea adevărată și scopul ei în viață. Stewart Pearce, fostul antrenor al vocii și prezenței prințesei și autor al cărții Diana: Vocea schimbării, a cunoscut bine viata Dianei, el fiind unul dintre cei mai apropiați confidenți ai ei de încredere în cele mai tumultuoase momente din viața ei.

Aflându-se într-o astfel de poziție, Stewart a oferit o perspectivă asupra vieții personale a Dianei într-un mod pe care foarte puține suflete vii îl pot revendica astăzi, inclusiv o pviziune asupra infamei sale aventuri romantice cu regretatul producător de film egiptean Dodi Al-Fayed.

Relația Dianei cu familia regală a fost tensionată și a găsit confort în Dodi

Potrivit lui Stewart, „Diana era foarte deschisă [cu regina Elisabeta] și transparentă cu privire la provocările pe care le întâmpina în legătură cu bulimia, în raport cu distanțarea socială pe care o experimenta față de Charles și informațiile aparente pe care le primea că el era având o aventură cu o altă femeie „.

Cu toate acestea, Stewart a explicat că regina „nu știa cum să facă față, așa că pur și simplu a devenit foarte liniștită”.

Aparent, lipsa de sprijin emoțional a lăsat-o pe Diana să caute ceva care să-i susțină stilul de viață „senzualist”, așa cum îl numea Stewart, iar Dodi a ajuns să fie exact așa.

Diana și Dodi ar fi fugit în cercuri sociale similare din Londra cu câțiva ani înainte de înflorirea lor și erau familiarizați unul cu celălalt. Când au apărut știri despre călătoria lor din iulie 1997 în sudul Franței, lumea a fost șocată să afle că cei doi erau mai mult decât prieteni.

Potrivit lui Stewart, dorința Dianei de intimitate nu a fost o surpriză

„L-am cunoscut pe Dodi și am fost într-adevăr legată de el, pentru că era un bărbat atât de dulce, amabil, plăcut și avea o formă de sex-appeal”, a explicat autorul. „Diana i-a răspuns [pentru că] făcea dragoste frumos. Se simțea nevoită, fiind senzualistă, spera să simtă căldura faptului de a face dragoste și el era persoana care venea.”

Adevăratele detalii ale relației Diana și Dodi sunt diferite de percepția publicului despre aceasta.

De ani de zile, relația Diana și Dodi a fost romanțată până la punctul în care adevărul a fost în mare parte abandonat. Datorită acestui fapt, Stewart a fost convins că el curăță aerul care înconjoară ultimele săptămâni ale răposatului său prieten pe Pământ.

„Deci, erau îndrăgostiți? Cred că Dodi era probabil mai îndrăgostit de Diana decât Diana era îndrăgostită de Dodi. Era însărcinată? Nu. Se distrau? Absolut. Până la ultimele ore din Paris unde presiunea a devenit atât de acut încât s-au făcut alegeri neobișnuite care au dus la tragedia catastrofei „, a explicat el cu sinceritate, notează distractyfi.com.

Stewart, despre circumstanțele morții Dianei

Stewart a împărtășit, de asemenea, câteva gânduri despre moartea Dianei, precum și despre semnificațiile simbolice pe care le atribuie locației ei și accidentul auto mortal al lui Dodi.

În afară de a comenta noțiunile generale că moartea Dianei a fost comisă de „MI5, George Soros” sau orice alte nume mari, el a prezentat o narațiune diferită pentru a da alt context în jurul morții ei.

„Tunelul, Pont de l’Alma, înseamnă„ Podul Sufletelor ”, iar în epoca romană acel sit era locul Templului Dianei”, a spus el, trasând imediat o legătură. „Ori de câte ori s-au certat, aruncau mănușa în jos și spuneau:„ Hai un duel. „Duelul avea loc în fața Templului Dianei, deoarece credeau că acesta era un portal către Cer, un „Pod al Sufletelor”. ”

Indiferent de raționamentul din spatele acestuia, este clar că viața Dianei (și condițiile morții sale) reprezintă mult mai mult decât se percepe în general.