Evenimentul Zilei > Monden > Noi dezvăluiri. Prințesa Diana a rămas înmărmurită. Ce răspuns i-a dat Camilla când i-a spus că știe de aventura cu Charles
Noi dezvăluiri. Prințesa Diana a rămas înmărmurită. Ce răspuns i-a dat Camilla când i-a spus că știe de aventura cu Charles

Noi dezvăluiri. Prințesa Diana a rămas înmărmurită. Ce răspuns i-a dat Camilla când i-a spus că știe de aventura cu Charles

Camilla, ducesa de Cornwall, a „supărat-o” pe prințesa Diana continuând să aibă o aventură cu prințul Charles, lucru care a dus la o confruntare față în față. Prințesa Diana „s-a simțit total supărată știind faptul că Camilla nu va dispărea”, notează un biograf al casei regale.  Reacția despre aventura ducesei de Cornwall cu prințul Charles a fost relatată chiar de prințesa de Wales.  Robert Jobson a descris confruntarea în podcastul publicat pe platforma „HeirPod.”

El le-a spus ascultătorilor: „Diana era un om absolut supărat de ceea ce se întâmplase și își dorea să apară și adevărul ei. Oamenii, atunci când vorbesc despre ei înșiși, tind să personalizeze lucrurile. A spus că sunt trei în căsătorie, desigur că au fost mai mult decât atât. Diana avut relații cu Hewitt și nu numai”, notează Express.

Jobson a continuat: „Dar cred că, din punct de vedere al iubirii, probabil că încă îl iubea pe prințul de Wales. El era soțul ei și se simțea total supărată că Camilla nu va dispărea din aceasta postură (de amantă).S-a apropiat de Camilla și Charles la o petrecere și le-a spus ce simte în legatură cu situația dată. Răspunsul Camillei a fost succint: „Ai copiii. Care este problema ta?” Dacă oamenii pot realiza situația în care se afla prințesa, pot înțelege furia cu aceasta trebuia sa trăiască. Ea, ca femeie căsătorită, cu doi copii mici, a fost prinsă într-o căsnicie nefericită”.

Ce răspuns i-a dat Camilla când a confruntat-o

Diana a descris ea însăși confruntarea pe casetele care au fost transmise biografului ei, Andrew Morton. Ea a explicat: „I-am spus: Camilla, mi-ar plăcea să vorbesc cu tine. Camilla s-a arătat foarte incomodată, și-a lăsat capul în jos și a spus: Da, bine. Am spus: Camilla, aș vrea să știi că știu exact ce se întâmplă.

Și ea a răspuns: Nu știu despre ce vorbești. Și am spus: Știu ce se întâmplă între tine și Charles și vreau doar să știi asta. Și mi-a spus: Ai tot ce ți-ai dorit vreodată, toți bărbații din lume se îndrăgostesc de tine, ai doi copii frumoși. Ce ți-ai mai putea dori?. Și am spus: Îmi doresc soțul.Ea doar s-a uitat în jos dând de înțeles că nu poate face mai nimic în această direcție”.

Sursa foto: Instagram