Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când cei doi iubiți au ieșit în oraș, pe terasa unui restaurant, în compania unor prieteni. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit în momentul în care coborau din mașina, dintr-un SUV pe care îl conducea Boureanu și intrau de mână pe terasa unui restaurant din cartierul Floreasca.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

La prima impresie totul părea roz și că cei doi sunt mai amorezați ca niciodată, însă „minunea” nu a durat mai mult de câteva minunte. Nici nu apucase ospătărița să aducă băuturile că au și început certurile dintre ei. Cristian Boureanu n-a ținut niciun moment cont de faptul că nu erau singuri la masă și a început să-și apostrofeze partenera de viață. Nu știm de la ce a pornit totul, însă tot ce s-a auzit era cum Boureanu îi reproșa Laurei că în loc să comenteze, mai bine ar fi rămas acasă. „Ce să fac, cum să vorbesc, cum să fac. Bă, ia stai dracu tu acasă, mai bine”, i-a spus răspicat fostul politician. Discuția a fost mai aprinsă între ei, încât cel care îi însoțea a preferat să inițieze un apel telefonic ca să pară că nu este atent la cearta lor. Chiar și așa, Laura s-a simțit jignită și, așa cum reiese și din filmare, era la un singur pas de a izbucni în plâns.

Nu e prima dată când țipă la ea în public

Nu este prima dată când Boureanu se comportă agresiv cu iubita lui. În 2017, în momentul în care a Cristi a fost protagonistul unui scandal ce a uimit o țară întreagă, victimă colaterală a fost iubita lui. Atunci, fostul politician a avut un comportament și limbaj total neadecvat față de oamenii legii, dar mai ales de Laura pe care a numit-o „proastă” și a amenințat-o cu bătaia.  „Oprește-te! Laura, dacă mai scoți un cuvânt îți sparg dinții din gură. Taci! Baby, ești proastă! Taci din gură!”, au fost cuvintele lui Boureanu, iar Laura nu a ripostat, ci doar a întrebat cu ce a greșit.