Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată viitorul Turciei?
Cum arată viitorul Turciei?

Cum arată viitorul Turciei?

Tensiunile dintre SUA și Turcia, statele care dețin primele două armate ca mărime din NATO, au atins cote dramatice, după ultimele evenimente în care protagonist este regimul Erdogan.

Hotărârile recentului summit de la Varșovia, în care s-au stabilit măsuri de consolidare a flancului estic al Alianței, ca răspuns la agresivitatea Moscovei, devin caduce, dacă Turcia nu mai este un aliat sigur.

„Evenimentul zilei” vă invită să vă exprimați punctul de vedere în legătură cu acest subiect, răspunzând unui sondaj de opinie:

(function(e,t,o,n){var s,c,r;e.SMCX=e.SMCX||[],t.getElementById(n)||(s=t.getElementsByTagName(o),c=s[s.length-1],r=t.createElement(o),r.type=”text/javascript”,r.async=!0,r.id=n,r.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/OxulAC_2Frtd7hknRIMQaFuIfaf9jGTrSweTfTWTxG6EV2_2FZSKFmIoyooO1neDRoWO.js”].join(„”),c.parentNode.insertBefore(r,c))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.