Evenimentul Zilei > Monden > Cum arăta Vica Blochina când l-a cucerit pe Victor Pițurcă. Toți bărbații o curtau
Cum arăta Vica Blochina când l-a cucerit pe Victor Pițurcă. Toți bărbații o curtau

Cum arăta Vica Blochina când l-a cucerit pe Victor Pițurcă. Toți bărbații o curtau

Vica Blochina s-a făcut remarcată pentru că era amanta lui Victor Pițurcă, dar puțini știu cum arăta fosta balerină atunci când l-a cunoscut. Diferența este uriașă.

Vica Blochina, concurentă la Survivor România” a fost ani de zile amanta lui Victor Pițurcă, cu care are și un copil. Această relație i-a adus faima, dar puțini știu cum arăta la 20 de ani, când lucra într-un club din Capitală ca dansatoare.

Vica Blochina, originară din Lituania, a venit în România și s-a angajat la Melody, un fel de Moulin Rouge din Paris, un club de noapte de la subsolul cinematografului Patria, din București. Aici, ea a cunoscut mai mulți oameni cu bani, inclusiv pe Victor Pițurcă.

Când l-a întâlnit pe Pițurcă, ea avea 20 de ani, iar el, 39. Balerina era singură, dar el avea o familie. Cu toate astea, Vica Blochina a acceptat să fie amanta lui timp de 16 ani și să-i facă un copil. La momentul respectiv, aceasta era curtată de mulți politicieni, artiști, afaceriști și fotbaliști, dar nu a vrut pe altcineva.

Sursă Cancan

În 2008, Juan Carlos Toja a venit din Columbia la Steaua și a pus ochii pe Vica Blochina, dar aceasta nu a renunțat la Victor Pițurcă, potrivit Cancan.

Vica Blochina, copilărie de coșmar

Înainte să vină în România, Vica Blochina a locuit în Lituania cu familia sa. Ea a povestit că a avut un tată foarte strict și că o bătea. „Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi? Vin din Lituania, o țară mică cu 3,8 milioane de locuitori. Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Eram războinică de mică”, a declarat Vica Blochina.

Ea a povestit și cum a fost atunci când a ajuns în club Melody, locul în care l-a văzut prima oară pe omul cu care s-a iubit 16 ani.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a dezvăluit Vica la „Fiță cu Adiță.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: