Evenimentul Zilei > Social > Cum arată acum Mariana Buică, catalogată în trecut drept „cea mai grasă” femeie din România
Cum arată acum Mariana Buică, catalogată în trecut drept „cea mai grasă” femeie din România

Cum arată acum Mariana Buică, catalogată în trecut drept „cea mai grasă” femeie din România

Mariana Buică a devenit cunoscută după ce l-a contactat pe moderatorul emisiunii Happy Hour, Cătălin Măruță, căruia i-a cerut ajutorul. Atunci, femeia cântărea 240 de kilograme, motiv pentru care avea nevoie de asistență din partea rudelor sale. Într-un timp relativ scurt, Mariana Buică a reușit să slăbească, motiv pentru care acum arată complet diferit.

Mariana Buică a fost supusă unor intervenții chirurgicale dar și unor diete stricte, astfel că a reușit să piardă 104 kg în doar zece luni.

Viața Marianei Buică s-a schimbat complet după ce a reușit să slăbească

Decizia Marianei Buică de a scăpa de multele kilograme în plus pe care le avea a fost hotărâtă atunci când medicii i-au transmis că există riscul de a-și pierde viața în următorul an, dacă nu va slăbi suficient.

„Am 130 de kg acum. Am slăbit 104 kg în 10 luni. A fost dorința mea cea mai mare și mi s-a îndeplinit. E o schimbare. Nu aș mai putea să duc acum 100 de kg, îmi mai aduc aminte cum mergeam acasă sprijinită de pereți și ajutată de mama. Ajutată la încălțat, să fac baie, în absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi”, mărturisește Mariana Buică.

Sursa: Cancan.ro

Mariana Buică, de la 240 de kilograme la 130, în doar 10 luni

Mariana se luptă cu kilogramele în plus încă de la vârsta de 14 ani, de atunci aceasta a încercat diverse tratamente și diete, însă fără rezultat, astfel că, la un moment dat, tânăra a suferit de depresie, având chiar și gânduri de suicid din pricina stării sale fizice.

„Medicii spun că m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile.

Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. Aseară am vorbit cu mama și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc, așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat’’, declara Mariana în urmă cu ceva vreme, conform Cancan.